Grijze badkamers

Grijze badkamers

Grijze badkamers zijn erg populair, en dat is niet zomaar! Grijs is namelijk de ideale kleur om te combineren met andere badkamer kleuren . Kies jouw gewenste badkamerstijl en richt de grijze badkamer volledig in naar jouw wens. Denk bijvoorbeeld aan een stoere, betonnen badkamer of een moderne badkamer met antracietgrijze tegels. De mogelijkheden om een grijze badkamer te creëren zijn eindeloos. Ben je benieuwd naar de voordelen van een grijze badkamer of wil je weten hoe je de kleur grijs het beste toepast in deze ruimte? Lees dan snel verder en ontdek het bij Sanidirect!

De voordelen van grijze badkamers

De witte badkamers worden steeds vaker vervangen door grijstinten. Grijstinten zorgen namelijk voor een warme en sfeervolle uitstraling in de ruimte. Deze warme sferen brengen het genot van een sfeervolle wellness naar jouw badkamer. Een grijze badkamer is erg gemakkelijk te combineren met vrijwel iedere kleur en stijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen vloer of betonlook tegels. Combineer dit met zwarte en robuuste elementen en geniet van een stoere, industriële uitstraling. Houd je meer van modern? Kies dan juist voor antracietgrijze vloertegels in combinatie met strakke sanitairproducten met een hoogglans afwerking.

Lichtgrijs of donkergrijs

Welke sfeer wil je jouw badkamer geven? Ga je voor een donkere of lichtere tint grijs? Donkergrijze tegels zijn geschikt voor meer warmte en sfeer in de badkamer. Lichtgrijze tegels zijn ideaal voor een kleine badkamer waarin je licht en ruimtelijkheid wilt creëren. Het combineren van donker en lichtgrijs is ook een veel gekozen optie. Speel met verschillende grijze meubels, accessoires en extra’s voor de juiste sfeer.

Badkamertegels in het grijs

Een eerste stap in de goede richting voor het creëren van een grijze badkamer zijn grijze tegels. visgraat tegels, decor tegels en natuursteen tegels hebben stuk voor stuk een unieke uitstraling. Hiermee geef je jouw badkamer een opvallende uitstraling. Je kunt het nog groter aanpakken door de vloer ook te voorzien van grijze tegels. Hierin heb je keuze uit grote, kleine, vierkante en rechthoekige tegels. Benieuwd naar alle soorten tegels? Kom langs in onze showrooms op de tegels in het echt te bekijken.

+
+
Ben Nemano Drukplaat 16x16 cm Mat Zwart
+
Saniselect Econ 2-gats Inbouw Wastafelmengkraan Mat Zwart

Grijze badkamermeubels en kasten

Meer grijs in de badkamer is ook mogelijk door badkamermeubels en kasten in een grijze kleur toe te voegen aan de ruimte. Plaats de wastafel of waskom bijvoorbeeld op een grijs wastafelmeubel of onderkast. Heb je nog ruimte over? Kijk dan eens naar badkamerkasten in het grijs. Dit is een perfecte oplossing om handdoeken, toiletartikelen of andere benodigdheden in de badkamer in op te bergen. Ook grijze accessoires maken een hoop verschil.

Grijs kun je goed combineren met verschillende stijlen

Houd je van het combineren van verschillende stijlen? Dan is een grijze badkamer echt wat voor jou. Grijs en wit gaan altijd goed samen, dit past perfect in een landelijke of moderne badkamerstijl. Combineer donkergrijze tegels met met zwarte en robuuste elementen en geniet van een stoere, industriële uitstraling. Grijs en hoogglans zwart zorgen voor een klassieke stijl waarin warmte de boventoon voert. Houd je meer van modern? Kies dan juist voor antracietgrijze vloertegels in combinatie met wit sanitair met een hoogglans afwerking. Ook een natuurlijke badkamer is mogelijk, combineer licht- of donkergrijs met hout of natuursteen. Welke kleur je ook combineert met grijs, je bevindt je altijd in een luxe badkamer waarin je volledig tot rust komt.

badkamer ceta

Betonlook badkamers

Wil je de badkamer een stoer karakter geven? Een betonlook badkamer bestaat uit tegels en meubels met een grijze kleur. Niet zomaar grijs, maar een betonlook grijs. Dit heeft wat weg van de kleur van sement en heeft een stoere, robuuste uitstraling. In een betonlook badkamer zie je meestal grijze wand- en vloertegels, maar ook grijze meubels.

Betonnen wastafel
Betonnen wastafel

Badkamers bekijken in een van onze showrooms

Wil je verschillende grijze badkamers van dichtbij bewonderen? Kom dan naar een van onze showrooms. Zo beleef je zelf welke grijze badkamers naar jouw smaak zijn. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen je graag. Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor gratis en vrijblijvend advies.