Mijn eerste badkamer: waar te beginnen?

Mijn eerste badkamer: waar te beginnen?

Wanneer je voor het eerst een badkamer gaat kopen, kan dat erg lastig zijn en zul je veel vragen hebben. Zo is het de eerste keer lastig om de stijl van je badkamer te bepalen. Ook het bepalen van de badkamerindeling en het combineren van de producten zal erg lastig zijn. Daarom helpen wij je graag door middel van een handige stappenplan, waarmee het kiezen van jouw eerste badkamer een stuk gemakkelijker zal zijn.

Stap 1: Laat je inspireren

Voor de eerste keer een badkamer kopen is vaak erg lastig. Je hebt je nog nooit verdiept in badkamers en door de vele keuzes weet je nog niet precies wat nou jouw smaak is en wat jouw voorkeuren heeft. Laat je daarom inspireren. Zoek bijvoorbeeld naar leuke badkamers op Pinterest of loop langs in de showrooms van Sanidirect. Hierdoor heb jij een beter beeld van jouw voorkeuren en weet je beter welke badkamerstijl bij jou past. Laat je inspireren welke badkamer stijl of kleur, bijvoorbeeld zwart, bij jou past.

Stap 2: Bepaal welke producten jij nodig hebt

Welke producten jij in de badkamer gaat plaatsen, hangt voornamelijk af van jouw wensen en de beschikbare ruimte in de badkamer. Heb je een ruime badkamer, dan kun je misschien wel kiezen voor een groot en luxe bad. Wanneer je slechts een beperkte ruimte hebt, is een douche en wastafel wellicht voldoende. Gebruik de 3D ontwerptool van Sanidirect om te bepalen welke producten er in jouw badkamer passen. In deze tool voer je de afmetingen van jouw badkamer in en plaats je de gewenste producten in deze badkamer. Nu kun je precies zien welke producten wel en niet passen in jouw badkamer.

Stap 3: Vergelijk deze producten

Nu je hebt bepaald welke stijl jij het mooiste vindt en welke producten jij in de badkamer kwijt kunt, ga je de producten met elkaar vergelijken. In de webshop van Sanidirect bekijk je de producten per categorie. Wil je bijvoorbeeld een zwarte kraan in jouw badkamer? Kijk dan op de pagina kranen en selecteer de kleur zwart. Je ziet nu alle zwarte kranen naast elkaar en deze vergelijk je gemakkelijk met elkaar. Nu is het alleen nog maar kiezen welke producten jouw voorkeur hebben!

Stap 4: Kom langs in een van onze winkels

Je hebt nu een beeld van jouw ideale droombadkamer! Kom met jouw 3D ontwerp en andere ideeën naar één van onze winkels en wij helpen je graag met de uiteindelijke keuze. Maak een afspraak en onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze.