Donkere badkamers

Donkere badkamers

Een donkere badkamer straalt luxe en rust uit. Dat is precies wat je wil na een lange dag werken of juist aan het begin van een drukke dag. Een donkere badkamer kan altijd, of je nou een grote of kleine badkamer hebt en welke badkamerstijl je ook mooi vindt. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij van jouw badkamer je droom donkere badkamer kunt maken.

+
Ben Moon Spiegel met verlichting Ø 100 cm
+
Saniselect Guarda Onderkast 100x50,5x60 cm Eiken Zwart
+
Ben Lavion Wastafelmengkraan Geborsteld Koper

Zwarte badkamermeubels

Zoals je bij de voorbeelden hebt gezien hoef je niet meteen heel de badkamer in donkere kleuren te verven, behangen of betegelen. Je kunt ook kiezen voor zwarte badkamermeubels, die sfeerverhogend zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwart toilet? Dit valt echt op in elke badkamer. Meubels die vaker in de kleur zwart worden gekozen zijn badkamermeubels en een wastafelonderkast. Ook deze passen erg goed in een donkere badkamer. Omdat opbergruimte erg belangrijk is, hebben we bij Sanidirect verschillende donkere badkamermeubels. Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher, ga dan voor een zwart vrijstaand bad! Een zwart bad straalt pas echt klasse en luxe uit.

+
Sealskin SOHO Inloopdouche A3 140x210 cm Zwart Helder Glas Sealglas
+
Ben Hide Douchegootrooster 70cm RVS
+
Looox Light Collection badkamer hanglamp mat zwart
+
Ben Stilo Opbouwkom Ø 40x14 cm Mat Zwart
+
Van Heck New Country Spiegel Rond Ø 90 cm Zwart

Donkere kranen in de badkamer

Wil je donkere elementen in de badkamer maar niet zo opvallend als een zwart bad of een zwart toilet? Kies dan voor zwarte kranen. In een gemiddelde badkamer zitten toch al snel 2 tot 3 kranen. Het is dus eenvoudig om te kiezen voor een zwarte badkraan. De meest gemaakt keuze is echter een zwarte wastafelkraan. Wanneer je deze goed schoonhoudt, is het een chique kraan in de badkamer. Ga je voor een industriële donkere badkamer? Overweeg dan eens om de douchekraan in een zwarte uitvoering te plaatsen. Een badkraan met handdouche in het zwart is een andere mogelijkheid.

donkere kranen

Tegelkeuze voor een donkere badkamer

Donkere tegels in een badkamer brengen meteen erg veel sfeer mee. Zwarte tegels in de badkamer kun je op vele manieren gebruiken. Je kunt kiezen voor zwarte vloertegels, die zorgen voor een luxe uitstraling. Liever geen donkere vloertegels? Kies dan voor donkere of zwarte wandtegels. Bij wandtegels kun je kiezen of je een muur betegeld, een deel van een muur of alle muren. Kies wat bij jou en je wensen past!

+
Ben Round Hoofddouche 25 cm Geborsteld Zwart
+
Ben Fody Glijstang 90 cm Geborsteld Zwart
+
Ben Doucheslang metaal 175cm Geborsteld Zwart
+
Ben Mandana Wastafelmengkraan draaibaar Geborsteld Messing

Persoonlijk advies in één van onze showrooms

Een badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Het is daarom ook belangrijk om hier een goed gevoel over te hebben. Dat gaat lastig via een website en dat begrijpen we. Je bent altijd bij één van onze showrooms welkom om feeling te krijgen met de producten voor in de badkamer. We verwelkomen je graag! Wil je thuis alvast aan de slag gaan? Maak dan een badkamer ontwerp met de 3D badkamerplanner.