De witte badkamer: tijdloos en fris

De witte badkamer: tijdloos en fris

Met een witte badkamer geniet je van jarenlang badkamerplezier. Deze neutrale badkamer kleur heeft een frisse, tijdloze uitstraling en past bij ieder interieur. Je kunt kiezen voor een compleet witte badkamer, maar de witte basis kun je ook gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld gekleurde badkameraccessoires. Zo kun je spelen met de uitstraling van je badkamer. Wil je meer weten? Bij Sanidirect geven we je graag tips en inspiratie voor een witte badkamer.

De witte basis

De basis van je witte badkamer kun je op verschillende manieren inrichten. Natuurlijk met wit sanitair, zoals de wastafels, het toilet en het bad. Daarnaast kun je in de badkamer kiezen voor witte tegels op de vloer, wand of beide. Je zou verwachten dat grote witte vlakken kil overkomen, maar niets is minder waar. Witte badkamertegels zorgen voor een frisse look die je desgewenst aan kunt kleden met bijvoorbeeld houten accessoires. Ook kun je spelen met het soort tegels. Zo geven bijvoorbeeld 5-hoekige witte tegels door de vele voegen een speels effect en zorgen grote tegels voor een strak uiterlijk. Een compleet witte badkamer zorgt voor een serene rust in de ruimte.

Witte óf gekleurde accessoires

Als je de basis als het sanitair en de tegels wit houdt, wat doe je met accessoires en meubels? Je kunt natuurlijk voor helemaal wit gaan. Dat geeft rust in de ruimte. Houd je van afwisseling en kleur in de badkamer? Dan zijn er diverse mogelijkheden het wit te onderbreken. Met accessoires als matjes, handdoeken, wasmanden kun je kleur aanbrengen. Ben je er na een tijdje op uitgekeken? Vervang ze dan voor andere accessoires met een andere kleur en je geniet van een nieuwe badkamer. Ook kun je variatie aanbrengen met bijvoorbeeld houten meubels voor een warme touch. Wil je afwisseling in de badkamer maar niet te veel kleur? Dan is een grijs witte badkamer een mooi alternatief.

Kom naar de winkel

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een witte badkamer? Kom dan naar een van onze winkels en ontdek onze uitgebreide badkamercollectie. Onze deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Plan een afspraak