De mooiste en meest praktische badkamerkasten

De mooiste en meest praktische badkamerkasten

Als je denkt aan de essentiële producten in de badkamer, denk je niet direct aan een badkamerkast. Kasten zijn echter wel erg belangrijk in iedere badkamer. Hier heeft iedereen voldoende opbergruimte nodig. Naast het praktische nut van de badkamerkasten als opbergruimte, dienen deze ook als pronkstuk in de ruimte. Badkamerkasten zijn er in talloze maten en stijlen. Wij kozen de drie mooiste en meest praktische kasten voor jou uit! Lees verder en ontdek onze aanraders

De regaalkast

Een regaalkast is een open kast dat veel opbergruimte biedt. Deze kast is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor veel sfeer in de ruimte. Naast het opbergen van toiletspullen, wordt de regaalkast vaak gedecoreerd met accessoires. Ook een plantje past goed bij deze badkamerkast. Regaalkasten zijn verkrijgbaar in diverse maten. Zo is de Line 45 halfhoog frame een kleine variant waar je prachtige accessoires in kunt opbergen.

Een halfhoge kast

Met een halfhoge kast heb je voldoende opbergmogelijkheden voor al jouw badkamerartikelen. Ook is een halfhoge kast een slimme optie wanneer je bijvoorbeeld een schuine wand in de badkamer hebt. De halfhoge kast plaats je namelijk gemakkelijk onder de schuine wand, waardoor de loze ruimte handig wordt opgevuld. Een halfhoge kast neemt weinig ruimte in beslag dankzij de gemakkelijke bevestiging aan de muur. Hierdoor is deze ook in kleine badkamers eenvoudig te plaatsen. Halfhoge kasten zijn verkrijgbaar in diverse designs. Hierdoor kun je de kast perfect aan laten sluiten op de rest van jouw interieur. Bekijk hier alle halfhoge kasten van Sanidirect.

Tip: Onze favoriet is de Saniselect Socan halfhoge kast. Deze kast heeft een strak design, semi-greeploze deuren en een bardolino eiken kleur. Dit design komt goed tot zijn recht in vrijwel ieder badkamerinterieur.

Een hoge kast

Met een badkamerkast maak je heel efficiënt gebruik van de ruimte in jouw badkamer. De kast neemt voornamelijk in de hoogte ruimte in beslag. Toch kun je in deze hoge badkamerkast enorm veel spullen kwijt. De grote hoeveelheid opbergruimte wordt gecreëerd door de planken in deze kast. De hoge kasten zijn verkrijgbaar in talloze stijlen en formaten. Hierdoor zit er altijd een model bij dat past bij jouw badkamer. Ontdek hier al onze hoge badkamerkasten.

Tip: Onze favoriet is de Ben Magno spiegelkast. Deze kast is namelijk voorzien van een spiegeldeur. Hierdoor heb je direct een spiegel in je badkamer waar je jezelf van top tot teen kunt zien.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de producten in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Plan een afspraak