Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Met een losse badkamerkast creëer je meer ruimte in je badkamer om je spullen in op te bergen. Mooi weggewerkt in een dichte of open kast. Je kunt de kast bijvoorbeeld plaatsen in je al bestaande inrichting, dat is het voordeel van een losse badkamerkast. Natuurlijk kan je ook in je nieuwe badkamer kiezen voor losse badkamerkasten, omdat je dit mooier vindt staan. Het aanbod is dan ook groot. Van strakke grijskleurige meubels tot meubels in houtkleur voor een warme uitstraling. Je kunt kiezen voor een badkamerkast met lade en deur of voor bijvoorbeeld alleen een deur. Bekijk in ons assortiment de mogelijkheden en ontdek wat jij mooi vindt en wat staat bij de inrichting van jouw badkamer!
Lees meer

Van staande tot zwevende losse badkamerkasten

Heb je onvoldoende opbergruimte in je badkamer? Plaats dan een badkamerkast. Door de losse badkamerkasten van Sanidirect hoef je niet direct je hele badkamer aan te passen, maar kan je een badkamerkast kiezen die aansluit bij je bestaande inrichting. Ook bij de inrichting van je nieuwe badkamer staan losse badkamerkasten mooi. Door de vele mogelijkheden en keuzes zit er voor iedere stijl badkamer wel een passende badkamerkast bij. Naast staande losse badkamerkasten kan je ook kiezen voor een zwevende losse badkamerkast. Hierdoor kan je makkelijk onder je badkamerkast schoonmaken, erg praktisch en hygiënisch!

Opties losse badkamerkasten

Bij Sanidirect heb je veel opties als je een losse badkamerkast wil plaatsen.Om je te helpen hebben we de opties op een rij gezet:

  • Uitstraling. De kasten variëren van een antieke witte uitstraling met gravering tot strakke grijze, zwarte of zelfs geelkleurige kasten. Bij sommige kasten bevindt de handgreep zich op de deur en bij andere is deze verwerkt in de deur door middel van bijvoorbeeld een gleuf .
  • Praktisch. Een optie is om je kast op te hangen aan de wand. Hierdoor ontstaat een zwevende losse badkamerkast. Dit maakt het makkelijk om de badkamervloer schoon te maken!
  • Open of dicht. Naast dichte kasten zijn er ook open losse badkamerkasten. Je ziet dan wel al je spullen, maar als de rest van je badkamer heel strak ingericht is kan dit geen kwaad.

Bekijk de producten

Meer opbergruimte creëren in je badkamer? Kies dan voor een losse badkamerkast. Bekijk in ons assortiment de verschillende kasten. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!