Badkamerwinkel Sanidirect Vlaardingen

Kom langs bij Sanidirect Vlaardingen - regio Rotterdam

Openingstijden

  • Ma: gesloten
  • Di: 10:00 - 18:00
  • Wo: 10:00 - 18:00
  • Do: 10:00 - 18:00
  • Vr: 10:00 - 18:00
  • Za: 10:00 - 17:00
  • Zo: 12:00 - 17:00
Maak een afspraak
Bezig met laden... Bezig met laden...

Veelgestelde vragen

Uiteraard kun je gewoon binnenlopen in onze sanitairwinkel, ook zonder afspraak. Het is echter wel slim om vooraf een afspraak te maken. Op die manier is er genoeg tijd met de adviseur voor een passend advies en om zelf rustig alle badkamers te bekijken. Heb je overdag geen tijd om langs te komen? Bel gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden om ‘s avonds of buiten reguliere openingstijden een afspraak te plannen. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Heb je overdag geen tijd om langs te komen? Dan is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. Bel gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Mocht het wenselijk zijn om advies aan huis te krijgen, dan kunnen wij vooraf bij je langs komen. Een huisbezoek bestaat uit inmeten en de situatie bekijken. Hierna volgt een afspraak in de winkel waarbij wij onze bevindingen met je delen. Bel gerust naar de winkel om de mogelijkheden te bespreken.
Je kunt gratis parkeren bij Sanidirect Vlaardingen. De badkamershowroom is direct gelegen aan de A20 en daardoor makkelijk te bereiken. Er zijn geen laadpalen beschikbaar.
Wij bieden bij aankoop van een badkamer ook de mogelijkheid tot montage aan. We werken hiervoor nauw samen met professionele installateurs en monteurs, zodat jij zeker weet dat alles vakkundig gebeurt. De kosten zijn afhankelijk van onder meer de grootte van je badkamer, het sanitair en de meubels. In de winkel kunnen we deze kosten samen met je op een rij zetten.
De montage van een badkamer duurt 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de ruimte.
Wij maken graag een 3D ontwerp op maat in onze badkamershowroom. Zo krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer. Allereerst bepalen we de indeling van je nieuwe badkamer op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Daarna zoeken we het sanitair uit. Dit kunnen we vervolgens intekenen zodat je een 3D badkamerontwerp op maat krijgt. Jouw droombadkamer wordt zo realiteit na een bezoekje aan onze sanitairwinkel!
FAQ

Lees ervaringen van klanten van sanitairwinkel Sanidirect

Je kunt voor diverse vragen terecht bij badkamerspecialist Sanidirect. Wij adviseren je graag voor een complete badkamer, verbouwing, renovatie en los sanitair.

 

"Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies, aandacht voor detail en de best mogelijke service."

Ronald van der Zwet

Eigenaar Sanidirect Vlaardingen

 

Showroom Sanidirect Vlaardingen

In Vlaardingen, regio Rotterdam , vind je de ruim 800m² grote Sanidirect Vlaardingen showroom gerund door vader en dochter. Hier vind je al het sanitair wat jij nodig hebt en word je warmtevol ontvangen. Van badmeubels tot aan kranen en zelfs tegels. Bij Sanidirect Vlaardingen kun je terecht voor een complete badkamer, maar ook voor los sanitair. De showroom van Sanidirect Vlaardingen, regio Rotterdam, zorgt voor veel inspiratie en je kunt hier terecht voor vrijblijvend advies. Voor elk budget vind jij hier jouw droombadkamer!

Deskundig advies, aandacht voor detail en de best mogelijke service

Weet je niet waar je moet beginnen met het uitzoeken van jouw droombadkamer? Geen probleem! Dat snappen wij heel goed. In de showroom van Sanidirect Vlaardingen staan vader en dochter voor jou klaar met jarenlange ervaring in de sanitair branche en veel kennis over de laatste trends. De combinatie van expertise en een frisse blik van dit duo werkt perfect voor klanten. Bovendien staat het duo voor iedereen klaar in Sanidirect Vlaardingen: jonge mensen, oudere mensen en mensen die slecht ter been zijn. Huisbezoeken zijn dan ook zeker niet te gek voor deze gepassioneerde eigenaar. Zeker zijn van goed advies? Plan dan nu een afspraak in met een van onze badkameradviseurs!

Sanitair in alle stijlen

Bij Sanidirect Vlaardingen vind je sanitair in alle stijlen: van de laatste trends tot aan de meest klassieke stijl. Naast sanitair zijn er ook tegels verkrijgbaar in verschillende stijlen. Het assortiment bestaat uit verschillende kleuren, afmetingen en materialen, waardoor er altijd iets bij zit wat bij jou past! Ga bijvoorbeeld voor een industriële badkamer of kies toch voor een klassieke inrichting.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Bij Sanidirect Vlaardingen vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Daarom kun je gemakkelijk parkeren voor de deur, en dat geheel gratis! Zo kun jij makkelijk jouw aankopen in de auto leggen en mee nemen naar huis. Niet in staat om de winkel te komen bezoeken? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden voor een huisbezoek te bespreken! Wij staan voor iedereen klaar.

Kom naar de winkel in Vlaardingen

Ben jij op zoek naar een complete badkamer, los sanitair of tegels? Kom dan naar Sanidirect Vlaardingen in de regio Rotterdam en laat je adviseren en inspireren door het gepassioneerde vader en dochter duo! Alles is geheel vrijblijvend en geschikt voor alle doelgroepen.