Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Sanidirect Tilburg

Adres- & contactgegevens

Deze week

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Koopzondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

Koopzondag 18 november Zondag 18 november Zo 18 nov Gesloten
Koopzondag 25 november Zondag 25 november Zo 25 nov 11:00 - 17:00
Koopzondag 2 december Zondag 2 december Zo 2 dec Gesloten
Sinterklaas 5 december Woensdag 5 december Wo 5 dec 10:00 - 17:00
Koopzondag 9 december Zondag 9 december Zo 9 dec Gesloten
Koopzondag 16 december Zondag 16 december Zo 16 dec Gesloten
Koopzondag 23 december Zondag 23 december Zo 23 dec Gesloten

Over onze badkamer showroom in Tilburg

Alle benodigdheden voor de inrichting van jouw closet of badkamer vind je bij Sanidirect Tilburg. In deze showroom bewonder je het uitgebreide assortiment op je gemak en laat je je inspireren door de vele mogelijkheden. Je vindt hier alles: van complete badkamers tot accessoires voor het closet. In de overzichtelijke winkel bekijk je de verschillende opties en kun je de producten met elkaar vergelijken. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste keuze. Is het product naar jouw keuze niet op voorraad in de winkel? Geen probleem! Het centrale magazijn ligt op slechts 15 minuten afstand. Daarnaast profiteer je bij Sanidirect Tilburg van pakketdeals, waardoor je diverse combinaties van producten voor een nog voordeligere prijs kunt aanschaffen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Heb jij een vraag over een bepaald product of wil je graag wat meer advies voordat je overgaat tot aankoop? Bij Sanidirect Tilburg staat er altijd een medewerker voor je klaar om jou te helpen. Door middel van een gratis, vrijblijvend adviesgesprek bekijk je samen met een van onze adviseurs welke optie het beste bij jou past. Samen met de adviseur vergelijk je de verschillende opties met elkaar en bovendien kunnen onze medewerkers jou adviseren welk product het beste bij jouw wensen past. Zo ben je er zeker van dat jouw weloverwogen keuze de juiste is.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De Sanidirect showroom is gemakkelijk te bereiken met de auto. Bovendien bieden wij voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo neem je je aankopen gemakkelijk mee naar huis.

Meer weten over Sanidirect Tilburg?

Wil je meer weten over deze showroom in Tilburg voordat je een bezoek brengt? Bekijk dan eens hun eigen Facebookpagina . Hier vind je alle informatie over deze showroom. Bovendien blijf je op de hoogte van alle acties en aanbiedingen door deze pagina te volgen.
Loek Eigenaar