Toiletzittingen

Een toiletzitting vormt een essentieel onderdeel van het toilet. Om comfortabel op het toilet te kunnen zitten is een toiletzitting onmisbaar. Sanidirect heeft een uitgebreid assortiment closetzittingen waarbij je kiest uit verschillende modellen. De beschikbare varianten lopen uiteen van zeer simpel tot luxere modellen. Ben je benieuwd? Bekijk de closetzittingen van Sanidirect hier.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan.

94 producten

 1. Duravit Darling New /starck 2 closetzitting met deksel softclosing Wit

  Duravit Darling New /starck 2 closetzitting met deksel softclosing Wit

  0 reviews
   252,- Incl. BTW  84,- Korting
  Leverbaar
 2. Duravit Starck 3 closetzitting softclosing Wit

  Duravit Starck 3 closetzitting softclosing Wit

  0 reviews
   204,- Incl. BTW  68,- Korting
  Dinsdag gratis bezorgd
 3. Duravit Starck 3 closetzitting Wit

  Duravit Starck 3 closetzitting Wit

  0 reviews
   137,- Incl. BTW  45,- Korting
  Leverbaar
 4. Duravit Me by STARCK Wc-Zitting Scharnier Edelstaal, M. Zachte Sluittechniek

  Duravit Me by STARCK Wc-Zitting Scharnier Edelstaal, M. Zachte Sluittechniek

  0 reviews
   216,- Incl. BTW  71,- Korting
  Leverbaar

94 producten

Wat is een toiletzitting?

Een closetzitting is, zoals de naam al doet vermoeden, het zitgedeelte van een toilet. Dankzij de toiletbril kun je comfortabel zitten op het toilet en na het gebruik kan de bijbehorende deksel worden gesloten. Dankzij de deksel heeft het toilet een nette uitstraling wanneer deze niet in gebruik is. Een toiletzitting bestaat dus over het algemeen uit twee gedeelten die apart omhoog en omlaag kunnen, namelijk de toiletbril en de deksel.

Welke mogelijkheden zijn er?


Bij Sanidirect vind je toiletzittingen in verschillende designs en met diverse eigenschappen. Over het algemeen hebben de closetzittingen een ronde afwerkingen en zijn ze uitgevoerd in de frisse kleur wit, die perfect bij ieder toilet en badkamer past. Daarnaast zijn er ook enkele toiletzittingen met ronde hoeken, wat net een ander karakter aan het closet geeft. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om voor een softclose closetzitting te kiezen. Dankzij de vertragende scharnieren kan zowel de toiletbril als de deksel niet hard neervallen. Na een klein zetje valt de toiletzitting langzaam en geleidelijk naar beneden. Dit zorgt ervoor dat de toiletzitting extra lang meegaat, doordat het materiaal niet kan worden beschadigd door een dichtvallende closetbril of deksel.

Bekijk de toiletzittingen van Sanidirect

In de webshop van Sanidrect kun je alle closetzittingen bekijken en je laten inspireren door de mogelijkheden. Heb je een toiletzitting gevonden dat helemaal bij jouw badkamer past? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop van Sanidirect. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs.