Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Monteren

Bij ons kun je naast het kopen van sanitair, badkamermeubels en tegels, ook terecht voor de montage van je badkamer producten. Sommige onderdelen van een badkamer zijn wat lastiger te monteren dan andere. Voor het beste resultaat kun je Sanidirect inschakelen voor de badkamermontage. Wij helpen graag bij het verwezenlijken van jouw perfecte badkamer, terwijl jij zorgeloos iets anders gaat doen.

Compleet verzorgde badkamermontage

Je bent bezig met het creëren van een nieuwe badkamer en hebt al nieuwe meubels, tegels en sanitair aangeschaft. Daarna komt de volgende stap: het monteren ervan. Wanneer je zelf niet zo’n klusheld bent of het lastig vindt om bepaalde onderdelen in de badkamer te monteren, schiet Sanidirect graag te hulp. Wij verzorgen de complete montage in je badkamer, van vloertegel tot badkamerkastje. Als je er zelf niet helemaal aan uitkomt, denkt Sanidirect daarnaast graag mee over wat de meest effectieve indeling is en wat het beste resultaat geeft. Schroom daarom niet om onze monteur om raad te vragen.

Kwaliteit

Wat vooraan staat bij de badkamermontage is het leveren van kwaliteit. Met onze badkamermonteurs kun je erop vertrouwen dat je badkamer in goede handen is. Sanidirect staat 100% garant voor de kwaliteit van het werk dat we leveren. We hebben een eigen afdeling die badkamers controleert op kwaliteit. We gaan dan ook niet weg voordat we de montage in perfecte staat achterlaten en jij tevreden bent.

Maak gebruik van de montageservice

Wil jij het monteren van onderdelen in de badkamer uit handen geven? Maak dan gebruik van de montageservice van Sanidirect. Vraag naar de mogelijkheden in één van onze winkels. We bespreken jouw wensen en kijken naar alle mogelijkheden. Vervolgens komen wij langs voor de badkamermontage op een door jou uitgekozen moment.