Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een douchekraan is onmisbaar in een badkamer. Of je nu over een grote of kleine ruimte beschikt, een moderne of klassieke uitstraling wilt creëren: Sanidirect beschikt over een ruim assortiment douchekranen waardoor je gegarandeerd een model vindt dat aansluit op jouw wensen. Bekijk hier ons brede aanbod en ontdek welke variant het meest geschikt is. Bovendien profiteer je bij Sanidirect direct van de laagste prijs!
Lees meer

Functioneel en stijlvol

Een douchekraan heeft een belangrijke functie in de badkamer. Niet alleen omdat een douchekraan je ontspannen douchemomenten bezorgt, maar ook omdat je het design van de kraan helemaal kunt laten aansluiten op de stijl van je badkamer. Zo kun je kiezen voor ronde designs, maar ook voor modellen met een strak lijnenspel. Dankzij het ruime assortiment zit er gegarandeerd een kraan tussen die een mooie aanvulling is op jouw badkamer!

Het assortiment van Sanidirect

Sanidirect beschikt over een breed scala aan douchekranen van A-merken zoals Dornbracht, Grohe en Hansgrohe. De kranen zijn onderverdeeld in vijf categorieën:

  • Opbouw douchekranen. Deze variant wordt, zoals de naam al doet vermoeden, gemonteerd op de muur. Hierdoor is de gehele kraan zichtbaar.
  • Inbouw douchekranen. In tegenstelling tot een opbouw douchekraan, wordt de thermostaat bij een inbouw model in de muur verwerkt. Dit zorgt voor een strakke en luxueuze uitstraling.
  • Douchekranensets. Wil jij de verschillende elementen voor je douchekraan niet zelf bij elkaar zoeken? Kies dan voor een set waarbij alle onderdelen zijn uitgevoerd met dezelfde looks.
  • Regendouchesets. Een regendouche staat garant voor de heerlijkste douchemomenten. Met een set ben je in één keer voorzien van alle benodigde elementen.
  • Douchepanelen. Een douchepaneel wordt in de douche aan de muur wordt bevestigd. De kraan en glijstangset zijn hierbij op het paneel gemonteerd, waardoor je deze niet aan de muur hoeft te bevestigen. Dit resulteert in een zeer eenvoudige montage!

Douchethermostaatkraan of mengkraan?

Wanneer je een douchekraan gaat kopen, kun je kiezen voor een douchethermostaatkraan of een mengkraan. Het eerste type kraan verzekert je te allen tijde van een stabiele waterdruk en temperatuur om zo nog fijner te kunnen douchen. Bij een douchemengkraan dien je de watertemperatuur zelf te mengen door de juiste hoeveelheid warm en koud water in te stellen. Er kunnen hierbij temperatuurschommelingen ontstaan wanneer iemand anders in huis water tapt. Om deze reden zijn mengkranen dan ook vaak goedkoper in vergelijking met douchethermostaatkranen.

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij je douche van een nieuwe douchekraan voorzien? Kies uit ons assortiment een kraan die zowel qua design als gebruiksgemak bij jou past en profiteer direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!