Kwartrond

Een kwartronde douchebak is een praktische en stijlvolle oplossing voor in een kleine badkamer. Ben je op zoek naar een kwartronde douchebak? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Een kwartronde douchebak zorgt ervoor dat het douchewater gemakkelijk en snel wegstroomt en bespaart veel ruimte in de badkamer. Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment kwartronde douchebakken? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van kwartronde douchebakken

Een kwartronde douchebak monteer je aan de grond en tegen de muur. Deze douchebak is een perfecte oplossing voor een kleine badkamer. Plaats de kwartronde douchebak in de hoek van de badkamer en bespaar hiermee veel ruimte. De douchebak vangt het douchewater op en zorgt dat het langzaam wegstroomt. De douchebakken hebben een verhoogde rand waardoor het water niet de badkamer in stroomt. De kwartronde douchebak is nog niet voldoende om optimaal te kunnen douchen. Kies een bijpassende douchekraan en douchecabine, douchewand of douchegordijn en maak de douche helemaal af.

Het assortiment kwartronde douchebakken

De kwartronde douchebakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. De verschillende formaten zorgen ervoor dat er binnen iedere ruimte een douchebak past. Het gebruikelijke formaat van de kwartronde douchebak is een breedte van 90 cm. Met dit formaat douche kun jij ondanks de beperkte ruimte in de badkamer optimaal genieten van een douchesessie. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren. Laat de douchebak volledig aansluiten op jouw wensen en de rest van de badkamerstijl.

Bekijk de producten

Zijn de kwartronde douchebakken iets voor jou? Bekijk dan de producten in de webshop. Je profiteert hier altijd van een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer? Kom dan langs in een van onze winkels en ontvang het beste advies van onze adviseurs.