Profiteer van onze combideal Profiteer van onze combideal

Combideal: gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer

Profiteer t/m zondag 2 april van onze combideal! Je ontvangt namelijk een gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer!

  • Gratis luxe regendouche met 3 straalsoorten
  • Ruime keuze uit 15+ badkamers
  • Vaak direct uit voorraad leverbaar

Staat een nieuwe badkamer op jouw wensenlijstje? Sla dan nu je slag en profiteer van deze actie! Bekijk onze verschillende badkamers en opties in de winkel, daar helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Zoek jouw dichtstbijzijnde winkel

Veelgestelde vragen

Deze actie is geldig bij alle badkamers, behalve onze pakketdeals Marengo, Latia en Sabina. Deze pakketdeals zijn al super scherp geprijsd.
Je kunt al onze badkamers nog volledig aanpassen naar de stijl die jij wilt. In onze winkel vind je enkel voorbeeld badkamers om jou te inspireren wat er allemaal mogelijk is.
Hoewel je natuurlijk gewoon mag binnenlopen in onze winkel, raden wij je wel aan om vooraf een adviesgesprek in te plannen. Op deze manier reserveren wij tijd voor je om je te helpen bij je keuze. En dat natuurlijk geheel vrijblijvend!
Veel sanitair ligt op voorraad in ons grote magazijn en kunnen daarom binnen 2 weken al geleverd worden! Liever later? Ook dat is mogelijk, je kiest zelf de bezorgdatum.
Het is mogelijk om jouw nieuwe badkamer of toiletruimte door ons te laten monteren. Kom langs in de winkel, dan vertellen wij je meer over de mogelijkheden!
FAQ

Bekijk onze 15+ badkamers in diverse stijlen

Bekijk alle badkamers

Actievoorwaarden Gratis Grohe regendouche