Combideal: gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer

Profiteer van onze combideal Profiteer van onze combideal

Om 2023 goed te beginnen profiteer je t/m zondag 29 januari van onze combideal! Je ontvangt namelijk een gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer!

Grohe regendouche: ervaar het ultieme wellness gevoel

Met de Grohe regendouche breng je het echte wellness gevoel naar je badkamer! Zo beschikt de Grohe Euphoria Regendoucheset 260 met thermostaatkraan chroom over 3 verschillende straalsoorten waardoor je kan kiezen voor bijvoorbeeld een ontspannende regendouche of rustgevende massagestralen. Bovendien beperk je met de Grohe EcoJoy het waterverbruik tot 9 liter per minuut, terwijl dit niets afdoet aan je douche-ervaring. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er in de winkel graag meer over!

Profiteer t/m 29 januari in de winkel

Staat een nieuwe badkamer op jouw wensenlijstje? Sla dan nu je slag en profiteer van deze actie! Bekijk onze verschillende badkamers en opties in de winkel, daar helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Zoek jouw dichtstbijzijnde winkel

Goed om te weten! Wil jij graag langskomen? Maak dan vooraf online een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen! Een afspraak maak je heel gemakkelijk door het formulier hiernaast in te vullen.

Bekijk alle badkamers

Actievoorwaarden Gratis Grohe regendouche