Zelfs de wc-borstel mag nu gezien worden

Zelfs de wc-borstel mag nu gezien worden

Iedereen stelt prijs op een schone, frisse closetpot. Met dank aan een wc-borstel blijft het toilet ook na een ‘nummer twee’ smetteloos en hygiënisch. Helaas staan closetborstels vaak duidelijk in het zicht, maar gelukkig is de tijd van die afgrijselijke plastic huis-tuin-en-keuken-borstel voorbij. Zelfs je wc-borstel mag nu gezien worden!

Hygiëne, gebruiksgemak en design

In het assortiment van Sanidirect nemen toiletaccessoires een belangrijke rol in. Hygiëne, gebruiksgemak en design komen samen om elke sanitaire ruimte in het huis om te toveren in een prettig vertrek. En een schone toiletpot begint met een goede wc-borstel. De chrome closetborstels van Ben en Duravit zijn niet alleen enorm handig in gebruik, maar springen door het uitdagende ontwerp direct in het oog. Zo tover je elke badkamer of toilet om in een ruimte vol stijlelementen.

De WC-borstel als stijlvolle assistent

Je kunt uiteraard kiezen voor een losse wc-borstel met houder, maar Sanidirect heeft meer te bieden. Zo zijn er de complete toiletsets waarmee je in één klap twee of meer vliegen slaat door naast een wc-borstel ook een bijpassende closetrolhouder aan te schaffen. Andere stijlvolle varianten zijn de RVS-toiletbutlers van Zack. De staande ‘toiletassistenten’ bestaan uit open, hoge borstelhouders en toiletrolhouders. Handig in gebruik en een sfeer die luxe ademt.

Accessoires zijn meer dan een extraatje

Na het poepen en plassen is het tijd om de handen te wassen. Zeepdispensers en zeephouders zorgen niet alleen voor schone handen, maar bieden je ook een extra kans om je scherpe oog voor design nog nadrukkelijker te laten spreken. Bovendien hou je met zo’n mooie combinatie van chroom en glas de wastafel opvallend makkelijk schoon. Binnen de collectie van Sanidirect kun je eenvoudig voor een duidelijke, duurzame en smaakvolle stijl kiezen in je toiletruimte of badkamer. En daar zit geen luchtje aan.