De voordelen van spiegelverlichting

De voordelen van spiegelverlichting

Tijdens het scheren, het stylen van je outfit of het make-up aanbrengen is het belangrijk dat je voldoende verlichting hebt rondom de spiegel. Hiervoor is het handig om gerichte spiegellampen te hebben. Ben je op zoek naar spiegellampen of wil je de voordelen hiervan weten? Lees onze tips hier! 

Zorg voor goede verlichting rondom de spiegel

Er zijn diverse spiegels met verschillende soorten verlichting. Denk hierbij aan een spiegelpaneel met aan geïntegreerde verlichting aan beiden zijkanten, de boven- en onderkant of zelfs aan alle vier de zijdes, waardoor je geen schaduw hebt in je gezicht tijdens je dagelijkse gezichtsverzorging. Daarnaast kun je ook kiezen voor een spiegelkast met spiegelverlichting. De verlichting komt dan van de bovenkant, maar geeft nog steeds gerichte verlichting waardoor je gemakkelijker je badkamer routine kan uitvoeren.

Niet alleen handig, maar ook stijlvol!

Badkamerverlichting is niet alleen handig, maar dient ook stijlvol te zijn. Wanneer je thuis komt na een lange dag werk, is het heerlijk om een warm bad te nemen. Uiteraard is het dan fijn om geen felle tl-verlichting aan te hebben. Een sfeerverlichting is in dit geval een prettige optie. Gelukkig is dat op vele verschillende manieren mogelijk. Zo kun je gebruik maken van dimbare badkamerverlichting. Hierdoor krijgt je badkamer een echte wellnessuitstraling, waardoor je optimaal geniet van jouw badsessie. 

De LED trend in de wereld van spiegelverlichting

LED verlichting is de trend in de wereld van spiegelverlichting en is ook zeker een aanrader voor in de badkamer. Deze vorm van verlichting is niet alleen handig, maar zorgt ook voor een stijlvolle sfeer. Daarnaast is LED verlichting klein van formaat, waardoor je het gemakkelijk en subtiel weg kunt werken. LED verlichting is dimbaar, waardoor je zelf de gewenste sfeer creëert in jouw badkamer. Tot slot kies je met LED verlichting ook voor een duurzaam product: de spots zijn zeer zuinig en gaan lang mee!

Kom langs in een van onze winkels

Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden voor het verlichten van je spiegel of wil je meer inspiratie opdoen? Loop dan binnen in een van onze winkels of maak een afspraak en bekijk de producten in het echt! Uiteraard helpen de medewerkers je graag bij het maken van de juiste keuze.