Verwarm de badkamer in stijl

Verwarm de badkamer in stijl

Een verwarmde badkamer zorgt voor extra comfort en brengt een gevoel van wellness naar boven. Na een heerlijk warm bad of een hete douche is niets zo fijn als een goed verwarmde ruimte. Maar radiatoren zorgen niet alleen voor de juiste temperatuur in jouw badkamer, maar kunnen ook heel stijlvol zijn. Ze worden dan ook niet voor niks designradiatoren genoemd. Wij lichten hier een paar modellen uit onze collectie voor je uit.

1. Ben Paros

De Ben Paros designradiator is strak en modern dankzij de vlakke voorzijde en de afgeronde zijpanelen. Deze designradiator past dan ook perfect in een moderne badkamer stijl. De radiator is zowel in wit als in zwart verkrijgbaar en past hierdoor in iedere badkamer. 

2. Vasco Bryce

Deze collectie is geheel gebaseerd op de zandformaties in de Bryce Canyon en heeft hierdoor een prachtige, natuurlijke uitstraling. De verticale aluminiumprofielen zorgen voor een interessant lijnenspel en een strakke uitstraling. De Bryce Plus is een uniek model met een extra krachtig volume met een intrigerende uitstraling.

3. Vasco Beams

Deze collectie kenmerkt zich door de brede, strakke balken van de radiator. De diverse accessoires uit de collectie zorgen ervoor dat je de designradiator telkens een nieuwe, frisse look kunt geven. Zo kun je bijvoorbeeld een speciaal handdoekrek aan de radiator bevestigen voor heerlijke warme en droge handdoeken. De accessoires zijn in diverse neutrale kleuren en modellen verkrijgbaar.

4. Ben Thasos

Deze Ben Thasos radiator heeft een stoere en eigentijdse uitstraling. De brede, strakke buizen lenen zich perfect voor het ophangen van handdoeken of andere kledingstukken. Doordat de designradiator niet symmetrisch is, krijgt deze een eigentijdse uitstraling.

5. Vasco Flatline

Ben jij op zoek naar een uniform design? De flatline radiator laat zien hoe je met weinig franje een simpele en strakke look creëert. De vlakke voorplaat zorgt voor eenheid en tijdloze eenvoud. Bovendien heeft dit model een hoog rendement, waarmee de badkamer binnen een mum van tijd op de gewenste temperatuur is.

Maak een afspraak

Wil jij persoonlijk advies over de aanschaf van een (design)radiator of heb je een andere vraag over jouw badkamer? Maak dan hier een afspraak met een van onze adviseurs. Kom bij een van de 24 showrooms langs en laat je geheel gratis en vrijblijvend adviseren. Met behulp van inspirerende ontwerpen kom je samen met de adviseur tot de beste oplossing voor jouw badkamer.