Uitgelicht: de Sealskin Brix accessoires

Uitgelicht: de Sealskin Brix accessoires

De Sealskin Brix serie bestaat uit mooie handdoekrekken en -haken, closethouders en -rolrekken, spiegelkapstokken en opbergplankjes. De unieke vormgeving van de producten uit de Sealskin Brix serie zorgen voor een bijzondere uitstraling in jouw badkamer of toilet. Ben je benieuwd naar deze producten of wil je graag weten hoe je deze producten het beste combineert? Lees dan snel verder!

Passend bij iedere stijl

De producten uit de Sealskin Brix serie zijn verkrijgbaar in het wit, zwart en koper. De kleuren en uitvoeringen van deze producten passen goed in de industriële, design en landelijke badkamer. Hieronder wordt kort toegelicht welke producten het best passen bij jouw badkamerstijl.

  • Industriële badkamer: In de industriële badkamer zien we vaak robuuste en stoere elementen terugkomen. De grijze, betonnen vloeren uit de industriële badkamerstijl worden vaak gecombineerd met zwarte elementen. Kies in dit geval dus voor de zwarte producten uit de Sealskin Brix serie. Het zwarte handdoekrek van Sealskin Brix heeft bijvoorbeeld een zwart frame met een houten detail. Deze kleurencombinatie past perfect bij de industriële ruimte. Combineer dit product bijvoorbeeld met de zwarte closetrolhouder en handdoekhaak.
  • Landelijke badkamer: In de landelijke badkamer wordt er vaak gekozen voor lichte kleuren in combinatie met hout. Kies daarom voor de witte producten uit de serie van Sealskin Brix. De witte producten zorgen voor een speelse en sfeervolle uitstraling. Het witte handdoekrek van Sealskin Brix heeft een wit frame in combinatie met hout en past daarom perfect in deze badkamer.
  • Design badkamer: De design badkamer staat bekend om zijn luxe uitstraling met bijzondere eyecatchers. Er wordt in deze badkamerstijl vaak gebruik gemaakt van bijzondere kleuren. De koperen kleur zien we hier ook vaak terugkomen. Kies daarom voor de koperen badkameraccessoires van Sealskin Brix voor in jouw design badkamer. Een kleine koperen handdoekhaak kan al voor een unieke uitstraling zorgen.

Kom langs in één van onze winkels

Ben je enthousiast geworden over de accessoires van Sealskin Brix of wil je meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak in een van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze.