It’s time to shine!

It’s time to shine!

Luxe, wellness en a touch of gold: het is tijd om te schitteren! Spreekt jou dit aan? Pas dit dan toe in je eigen badkamer of toiletruimte! Met gouden details en glanzende finishes kun je de badkamer of toiletruimte een luxe tintje geven. Dit resulteert in een trendy ruimte, die lekker opvalt. Bang dat je deze stijl snel beu bent? Dan hebben wij goed nieuws voor je, je kunt deze stijl ook met enkele accessoires creëren. Wel zo gemakkelijk (en goedkoop). Wij laten je zien hoe!

A touch of gold

De kleur goud is momenteel super populair in veel interieurs, waaronder ook de badkamer en toiletruimte. Het voordeel van deze kleur is dat het erg gemakkelijk te combineren is met diverse kleuren en materialen. Je kunt op verschillende manieren goud aan je badkamer toevoegen:

Gouden kranen

Goud is een chique kleur en om de juiste balans te vinden, adviseren wij om deze kleur te combineren met een wat stoerder materiaal, zoals beton. Kies bijvoorbeeld een betonnen waskom in de badkamer of een betonnen fonteintje in de toiletruimte:

+
Ben Stilo Opbouwkom Ø 40x14 cm Mat Azuur
+
+

Ben je niet helemaal weg van de combinatie goud en beton? Geen zorgen, er is nog zoveel meer mogelijk! Een gouden kraan past namelijk ook perfect bij marmer, zwart, composiet of hout. Je kunt er echt alle kanten mee op. Wel kan het lastig zijn dit goed te visualiseren en daarom maken wij in de winkel altijd een 3D moodboard, zodat je ziet wat er allemaal mogelijk is! Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak in de dichtstbijzijnde winkel!

Goud in de badkamer
Goud in de badkamer

En om het plaatje helemaal compleet te maken: kies een gouden regendouche of een gouden badkraan. Een echte eyecatcher wanneer je de regendouche combineert met een industriële douchewand met zwart profiel. Zo geef je een stoere touch aan je luxe badkamer!

Gouden badkraan
+
Grohe Euphoria XXL Douchesysteem 310 met Thermostaat Cool Sunrise Geborsteld

Gouden spiegels

Een spiegel met een gouden rand is een subtiele manier om goud aan je interieur toe te voegen. Je hebt hierbij keuze uit diverse vormen. Een ronde gouden spiegel is erg trendy. Wil je graag meer een retro look creëren? Overweeg dan een spiegel met een wat afwijkende vorm.

Gouden spiegel
Organische spiegel

Luxe accessoires

Liever niet je hele badkamer verbouwen? Voeg dan wat goud toe met mooie accessoires. Luxe gouden accessoires zijn geschikt voor allerlei type badkamers. Of je nu een tijdloze witte badkamer hebt of een badkamer met donkere tonen, goud past altijd! Je badkamer of toiletruimte krijgt direct een andere uitstraling.

gouden accessoires
gouden accessoires

Tips & tricks nodig?

Er zijn nog veel meer manieren om je badkamer of toiletruimte mooi in te richten. Daarom zien we je graag terug in onze winkel. Wij laten je de mogelijkheden zien en gaan graag aan de slag met een 3D ontwerp. Bovendien kun je een 3D moodboard maken, zodat je direct ziet welke kleuren en materialen goed met elkaar combineren.

Maak een afspraak