Met een Geberit toilet weet je dat je goed zit

Met een Geberit toilet weet je dat je goed zit

Geberit is de alleskunner op toiletgebied. Van opbouw- en inbouwreservoirs, slimme spoeloplossingen en waterbesparende sets tot met designprijzen onderscheiden sanitairelementen, bij elk product komt de kracht van het Geberit toilet duidelijk naar voren. Als alles perfect moet kloppen, moet je bij de Zwitsers zijn.

Van het kleinste kamertje tot voetbaltempels

De complete oplossingen voor het Geberit toilet spreken voor zichzelf: alles klopt. De combinatie van design, gebruiksgemak en duurzaamheid maakt het verschil. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de Zwitserse sanitairspecialist wereldwijd hoog staat aangeschreven. Van kleine projecten in de badkamer tot de plaatsing van de slimme toiletsystemen in ’s werelds grootste voetbaltempels; de toiletkenner gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Het resultaat: de betrouwbare toiletinstallaties van het bedrijf zijn niet meer weg te denken uit sanitairruimtes die ideaal moeten functioneren voor klein en groot publiek. Daar is Geberit Aquaclean misschien wel het beste voorbeeld van.

Geberit Aquacleanzet de nieuwe sanitairnorm

Een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Dat biedt Geberit Aquaclean. De toiletset combineert zitcomfort en eenvoudige bediening met een douchefunctie. Een vernieuwend ontwerp voor een schoner gevoel want na het doen van je behoefte reinig je het onderlichaam met water. Een nieuwe vorm van frisheid, die verslavend werkt. Met een simpele druk op de knop schakel je de slimme douchefunctie van Geberit Aquaclean in, terwijl je op de wc blijft zitten, en spoel je met warm water de intieme zones schoon. Zo stap je telkens met een schoon en fris gevoel van de Geberit Aquaclean, de nieuwe norm in sanitairland.

Een Geberit toilet zit als een slimme zetel

Binnen het assortiment van Sanidirect vind je een grote hoeveelheid Geberit-producten. Van infrarood bedieningspanelen en inbouwreservoirs tot complete toiletsets en slimme sanitairaccessoires. Wat opvalt zijn de vele verschillende stijlen en mogelijkheden; een Geberit toilet is van alle markten thuis, zowel voor als achter de muur. En de slimme koppen van het bedrijf zitten niet stil. Wat heet. In de zoektocht naar nieuwe producten, die van het toiletbezoek een pretje maken, blijft het Zwitserse bedrijf de lat keer op keer hoger leggen.