De luxe uitstraling van marmeren tegels

De luxe uitstraling van marmeren tegels

Marmeren tegels zien we veel terugkomen in grote hotels, spa’s en bedrijfspanden. Deze tegels hebben een prachtige structuur en zorgen voor een unieke en luxe uitstraling in iedere woning. Ook in het toilet of de badkamer komen deze tegels prachtig tot hun recht. Steeds vaker wordt ook in huishoudens gekozen voor deze unieke tegel. Ben je benieuwd naar deze trend? Lees dan snel verder, want wij vertellen het je graag!

De uitstraling van marmer

Marmeren tegels hebben een prachtige ader- en kristalstructuur. Wanneer je op zoek bent naar een chique uitstraling, dan is de marmeren tegel een perfecte keuze. Deze tegels maken van jouw badkamerruimte een luxueus badhuis. Aangezien marmeren tegels relatief prijzige tegels zijn, wordt er ook vaak gekozen voor marmerlook tegels. Deze tegels zijn van keramiek, maar hebben de uitstraling van marmer. Keramische marmertegels hebben daarnaast nog een groot voordeel. Deze tegels zijn namelijk niet gevoelig voor krassen, vlekken of zuurhoudende middelen.

Tip: Bekijk de badkamer Genus van Sanidirect eens. Hier krijg je een goed beeld van een badkamer met marmeren wandtegels.

De mogelijkheden

Marmeren tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. Deze kleuren zijn voornamelijk zwart, wit en verschillende grijstinten. Dankzij de ruime keuze kies je eenvoudig de kleur die aansluit op jouw wensen en past bij de rest van het interieur. Marmeren tegels kunnen goed gecombineerd worden met natuurlijke materialen, zoals hout, staal en beton. Wit marmer gecombineerd met zwart is de trend van dit moment. Ook planten zijn natuurlijke producten die we veel terugzien in de badkamer met marmeren tegels.

Marmeren tegels zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse formaten. Met een grotere tegel creëer je de sfeer van een modieus badhuis. Wanneer je een kleine ruimte hebt, is een grote tegel vaak niet mogelijk. Kies in dit geval voor een kleine tegel met een voeg in een vergelijkbare kleur. Hierdoor ogen de tegels als een egaal geheel.

Tip: Combineer marmerlook tegels met accessoires waarin marmerlook verwerkt is. Denk bijvoorbeeld aan een toiletborstelhouder, vaas of bijzettafeltje met een marmer design.

Bekijk de producten in de winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Kom dan langs in een van onze winkels en ontdek de diverse toepassingen. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Vind een winkel