De gouden badkamer: exclusief en uniek

De gouden badkamer: exclusief en uniek

Een gouden badkamer straalt elegantie, exclusiviteit en luxe uit. Bovendien roept de warme kleur direct een gezellig en sfeervol gevoel op. In deze badkamer draait het niet om een volledige uitvoering in goud, maar zijn de accessoires essentieel. Door diverse gouden accessoires te combineren creëer je meer eenheid en een stijlvol geheel. Benieuwd naar de mogelijkheden met gouden accessoires en in welke badkamerstijlen je de kleur goud kunt toepassen? Sanidirect geeft je tips en inspiratie!

Gouden badkameraccessoires

Een gouden badkamer creëer je door te kiezen voor goudlook accessoires. Deze zijn op talloze manieren in je badkamer te integreren. Denk bijvoorbeeld aan een gouden kraan, douche, zeepdispenser, wc-borstelhouder, spiegelomlijsting en handdoekhaakjes. Je kunt het zelfs nog grootser aanpakken door te kiezen voor een waskom, toiletpot of douchebak in goudlook. De mogelijkheden in accessoires zijn eindeloos. Ben je uitgekeken op de gouden details in je badkamer? Dan zijn de accessoires weer snel en relatief voordelig te vervangen voor een compleet nieuwe badkamerlook.

Gouden badkamers in diverse stijlen

De gouden badkamer en de klassieke stijl gaan naadloos met elkaar samen. Deze badkamer heeft een lichte basis, bijvoorbeeld met tegels in crèmewit of marmerlook. Vervolgens komt het goud terug in elegante details, zoals een sierlijke gouden kraan of een klassiek ligbad met gouden pootjes. Maar goud komt ook in andere badkamerstijlen uitstekend tot zijn recht. In een donkere, industriële of moderne badkamer krijgen gouden details weer een hele andere definitie. Hier ogen de accessoires stoer en mysterieus. In principe kun je een opvallend goudkleurig badkamerelement in iedere badkamerstijl als blikvanger verwerken.

Kom naar de winkel

Ben jij op zoek naar gouden badkameraccessoires? Kom dan naar een van onze winkels. Hier ontdek je ons uitgebreide assortiment kranen, douches, zeepdispensers en meer in het goud. Onze deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Plan een afspraak