Creatief met nisjes

Creatief met nisjes

Het gebruik van nisjes in de badkamer lost een bekend probleem op. Je kent het probleem vast wel. Je wilt een nette, opgeruimde badkamer, maar je hebt eigenlijk geen plek om je shampoo flessen en douchegels netjes weg te zetten. Geen nood, nisjes zorgen voor een hele handige en mooie manier om je badkamerartikelen op te bergen. Bovendien kun je met nisjes extra sfeer in je badkamer toevoegen. Op deze pagina lees je wat nisjes zijn, welke voordelen nisjes hebben en wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn nisjes?

Een nisje is een plaatselijke uitsparing in de muur. Je zorgt er hier dus eigenlijk voor dat er een inkeping in de muur ontstaat. Met een nis creëer je extra opbergruimte in je badkamer of doucheruimte. De nis kun je volledig in de wand inbouwen of monteer je aan de buitenkant van de wand. Het voordeel van een inbouwnis is dat het je geen extra ruimte kost in de badkamer en het zorgt toch voor een opgeruimde badkamer. Daarnaast zorgen de nisjes een luxe uitstraling in jouw badkamer.

De verschillende designs

Naast dat de nisjes verkrijgbaar zijn als inbouw- of opbouwnis, kun je ook kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Een rvs inbouwnis zorgt voor een moderne uitstraling in de badkamer. Een zwarte nis sluit perfect aan in een industriële badkamer. Daarnaast zijn de nisjes verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor is het ook mogelijk om meerdere kleine nisjes naast elkaar te plaatsen.

Waar plaats je nisjes? 

Nisjes kun je eigenlijk overal in de badkamer plaatsen, wat jij handig en mooi vindt! De meest geziene plek is in de doucheruimte. Hier kun je je douchegels, shampoo flessen en sponsjes netjes opbergen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een nisje in de wand boven je toilet te verwerken. Zet hier dan bijvoorbeeld extra wc rollen of een luchtverfrisser in.

Decoratie tip!

Een nis kan naast functioneel ook zeer stijlvol zijn. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om de nis op te vullen met mooie decoratie of kunst. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer in de badkamer. Plaats bijvoorbeeld een mooie inbouwspot en een plantje in de nis en je hebt een prachtige aanvulling op jouw badkamer.

Kom langs in één van onze winkels

Is een nisje voor in de badkamer iets voor jou of wil je nog meer inspiratie opdoen? Loop dan binnen in een van onze Sanidirect winkels of maak een afspraak en bekijk de producten in het echt. Uiteraard helpen de medewerkers je graag bij het maken van de juiste keuze.