Dit zijn de winnaars van het Sanidirect Ballenbad...

Heb jij in de periode van 1 augustus t/m 4 september gegrabbeld in het Sanidirect ballenbad? Dan heb jij geprofiteerd van gave prijzen, zoals een gratis toilet, regendouche of korting op tegels en accessoires. En dat was nog niet alles! Wij mochten ook 5 gratis badkamers weggeven t.w.v. €5000! Hieronder vind je de gelukkige winnaars!

 
1

De eerste winnaar is bekend!

Tom van Sanidirect Son mocht samen met Ilse de familie Zwenger uit Eindhoven verrassen met de eerste waardecheque t.w.v. €5000! Benieuwd naar hoe dit gegaan is? Bekijk in de video hun reactie!
 
 
2

Yildiz verrast familie van der Have

De familie van der Have dacht dat er iemand langs kwam om de badkamer in te meten, maar niets was minder waar! Zij werden vrijdagochtend verrast door Yildiz van Sanidirect Barendrecht met deze geweldige cheque.
 
 
3

Familie de Jongh neemt blij de cheque in ontvangst!

Wouter ging op pad naar Goes om de cheque te overhandigen aan familie de Jongh. Zij hadden de week ervoor hun badkamer bij Sanidirect Middelburg uitgezocht en meegedaan aan de actie. Bekijk hun reactie in de video.
 
 
4

Het weekend begon goed voor Familie Laan

Katinka en Tommy werden verrast door Loek van Sanidirect Breda. Ook zij namen de cheque van €5000 blij in ontvangst. Hun weekend kon niet beter beginnen!
 
 
5

De laatste winnaar is bekend!

Familie Hegi werd verrast met de laastste cheque van €5.000 voor hun nieuwe badkamer. Natasja uit Sanidirect Leiderdorp ging bij ze langs!

Op de hoogte blijven van onze acties?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram. Zo ben je als eerste op de hoogte!