Actievoorwaarden Sanidirect ballenbad

Van 18 mei t/m 4 juni loopt de volgende actie: Sanidirect ballenbad. Zie hieronder de actievoorwaarden:

Actievoorwaarden: Sanidirect ballenbad

 1. Offertes die tussen 18 mei t/m 4 juni 2023 zijn gemaakt in één van de deelnemende Sanidirect filialen in Nederland voor een complete badkamer (inclusief douche en/of bad, badmeubel, tegels) met een minimaal orderbedrag van € 3.500,- kunnen meedoen aan de actie: het Sanidirect ballenbad. De actie geldt niet bij aankoop van een badkamer pakketdeal (Marengo, Latia & Sabina)
 2. In de winkel staat een bad gevuld met ballen. De klant kan na het maken van de offerte een bal grabbelen. Er zijn 4 gekleurde ballen, elke kleur bal is gekoppeld aan een korting. De volgende kortingen zijn mogelijk:
  1. Gratis Duravit toilet bij aankoop van een badkamer.Bij aankoop van een badkamer ontvang je een gratis Duravit toilet t.w.v. €449,- (artikelnummer: 2529090000).
  2. Gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer. Bij aankoop van een badkamer ontvang je een gratis Grohe regendouche t.w.v. €429,- (27615001).
  3. 15% korting op tegels
   1. Actie tegels zijn uitgesloten van deze actie.
   2. Klant ontvangt 15% korting op de tegels van de aangeschafte badkamer.
  4. Gratis badkamer accessoires t.w.v. 100 euro
   1. Klant kan deze badkamer accessoires naar keuze uitzoeken
   2. Alleen in te wisselen in de winkel

Complete badkamer:

 • Als de order is gemaakt voor de klant, kan de klant zijn/haar gegevens achterlaten op de actiepagina op de site.
 • Elke week wordt er nog een winnaar bekend gemaakt door middel van een loting. De klant ontvangt het complete orderbedrag terug van zijn/haar badkamer (met een maximale korting van 5000 euro).
 • In totaal zijn er 3 winnaars over heel Nederland.
 • Daarnaast worden er 10 dagwinnaars gekozen.
 • De koopovereenkomst is zonder voorbehoud (financiering, aankoop woning, etc.).

 • Voorwaarde: de complete badkamer (inclusief douche en/of bad, badmeubel, tegels) moet een minimaal orderbedrag van € 3.500 hebben om mee te kunnen aan de actie.
 • Let op: de actie geldt niet bij aankoop van een badkamer pakketdeal (Marengo, Latia & Sabina)

Slotbepalingen

 1. Wanneer je bezwaren tegen bovenstaande actie hebt, is het mogelijk om een brief te sturen aan Sanidirect o.v.v.Sanidirect ballenbad actie naar Gragtmansstraat 5 ​5145 RH Waalwijk. Je krijgt binnen drie weken bericht.
 2. Bij deelname aan de Actie door een minderjarige tot 18 jaar is de toestemming van een ouder noodzakelijk.
 3. Kopers gaan tijdens de actieperiode akkoord met bovenstaande actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn in de winkel aanwezig ter inzage.
 4. Deze actievoorwaarden gelden aanvullend op de algemene voorwaarden van Sanidirect.
 5. Sanidirect behoudt zich het recht voor om deze actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen zonder dat Sanidirect daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. De voorwaarden worden tijdens de looptijd van de actie niet ten nadele van de deelnemer gewijzigd.
 6. Onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten.

Privacy

Alle persoonlijke gegevens die aan ons verstrekt worden, worden in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming opgeslagen in een gegevensbestand. Sanidirect behandelt deze gegevens uiterst zorgvuldig.