Aflevering 1 – Badkamerinspiratie

Een nieuwe badkamer aanschaffen is nogal wat. Want waar begin je mee? Waar haal je je badkamerinspiratie vandaan voor een bepaalde stijl, wat past bij elkaar? En hoe zit het met de installatie van de badkamer? Aan welke praktische dingen moet je dan eigenlijk denken? In drie afleveringen laten we zien hoe het hele proces van begin tot eind in zijn werk gaat. Van idee en inspiratie tot het daadwerkelijk samenstellen van de droombadkamer, gevolgd door het eindresultaat.

Dit keer volgen we Judith. Judith (29) is blogger en stylist. Met haar man Koos (32) en kindjes Vinn (2) en Noor (10 maanden) is ze eind 2022 binnen Meppel verhuisd naar een jaren ’80 woning. En dat jaartal was duidelijk te zien aan de badkamer: oude grijze tegels aan de muur, een log, ouderwets wastafelmeubel met hoge kast die half voor de deuropening staat, en een onhandig en erg oud bad. De huidige badkamer is daarnaast allesbehalve kindvriendelijk, dus het is tijd voor iets nieuws!

Badkamer Judith oud
oude badkamer

Judith is stylist en had dus een mooie klus aan de badkamer. “Ik vond het verschrikkelijk dat we nog een hele maand in het nieuwe huis woonden, maar met de oude badkamer moesten doen. Het is zo lelijk! Voor de nieuwe badkamer had ik één harde eis: er moest een vrijstaand bad in. En omdat het handig is met kleine kinderen, wilde ik naast het bad een inloopdouche. Zo kan ik zelf douchen terwijl de kindjes in bad gaan. Dan is het niet erg dat alles nat wordt omdat ze zitten te spelen. Qua stijl heeft de rest van het huis al een bepaalde look. Ik heb op Instagram en Pinterest badkamerinspiratie opgedaan. Ik hou van een naturel, warme stijl. Ik vind een rustige uitstraling heel belangrijk.”

Laptop scherm

Judith is dus flink aan het pinnen geslagen, om vervolgens te kunnen dromen hoe de badkamer in het echt eruit zou gaan zien. Ben je benieuwd hoe Judith dit proces aan heeft gepakt en waar ze haar badkamerinspiratie vandaan haalt? Bekijk het in aflevering 1 van Judith’s nieuwe badkamer:

Zoek jij inspiratie voor jouw droombadkamer? Bekijk dan ook eens onze binnenkijkers en zie hoe andere klanten van ons hun badkamer hebben ingericht!

Bekijk hier aflevering 2