Hoekfonteinen

Bij Sanidirect zijn hoekfonteinen in allerlei stijlen en maten te bestellen. De verschillende modellen hebben echter één overeenkomst: de compacte vorm. Hierdoor is een hoekfontein erg gewild in kleine toiletruimtes. Kies uit ons ruime assortiment de variant die past bij zowel je toiletruimte als je persoonlijke wensen, want met een hoekfontein maak je jouw toiletruimte compleet!

12 producten

12 producten

Compact van vorm

De compacte vorm is een groot voordeel van een hoekfontein. Hierdoor past de fontein namelijk in vrijwel elke toiletruimte. Een ander voordeel is dat dit type fontein niet in de weg hangt en je er dus ook minder snel tegenaan stoot. Kortom, met een hoekfontein maak je optimaal gebruik van de ruimte in je toilet.

Voor ieder wat wils

“Een hoekfontein is een hoekfontein”, wordt vaak gedacht. Dat is natuurlijk ook zo, maar dit wil niet zeggen dat je geen keuze hebt wat betreft het design. Integendeel, bij Sanidirect kun je kiezen uit een gevarieerd assortiment. Zo kun je kiezen uit verschillende vormen wasbakken: van vierkant tot rond of halfrond. Op deze manier kun je de fontein helemaal bij de stijl van je toiletruimte laten aansluiten. Daarnaast heb je de keuze uit modellen met en zonder overloop.

Een bijpassende fonteinkraan

Een fontein is uiteraard niet compleet zonder een bijpassende fonteinkraan. Ook deze vind je in het assortiment van Sanidirect. Omdat een hoekfontein een compacte vorm heeft, is deze het best te combineren met een lage fonteinkraan. Afhankelijk van het design van je fontein kun je kiezen voor een strak of rond model.

Bekijk onze hoekfonteinen in onze webshop

Sanidirect beschikt over hoekfonteinen van diverse A-merken zoals Duravit, Sphinx en Villeroy & Boch. Voor welk design kies jij? Bekijk nu het ruime assortiment in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Een aanbetaling voor de levering is bij ons daarnaast niet nodig.