Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een designradiator is niet alleen een praktische toevoeging aan je badkamer, maar voegt ook iets toe aan de uitstraling van de ruimte. Bij een designradiator gaan functionaliteit en design namelijk samen, wat resulteert in radiatoren die gezien mogen worden! Sanidirect beschikt over een ruim assortiment designradiatoren in allerlei kleuren en afmetingen. Bekijk het aanbod in onze webshop en ontdek welke variant het beste bij jouw badkamer past.
Lees meer

Waarom een designradiator?

Wanneer je heerlijk hebt gedoucht of een ontspannen bad hebt genomen, is het niet fijn om jezelf in een koude ruimte, al bibberend, te moeten afdrogen. Een radiator biedt hiervoor de oplossing, aangezien deze voor een aangename temperatuur in de badkamer zorgt. Toch zijn veel mensen van mening dat een radiator afbreuk doet aan de uitstraling van een badkamer. En dat is nu precies waarom designradiatoren in het leven zijn geroepen! Een designradiator verwarmt je badkamer en heeft tegelijkertijd een mooie, moderne uitstraling. Op deze manier is een designradiator dus op twee fronten een toevoeging!

Radiator ophangen

Voordat je daadwerkelijk overgaat tot de koop, is het belangrijk om te weten waar de designradiator komt te hangen. Indien mogelijk raden wij je aan om de radiator op een plek te hangen waar deze niet of nauwelijks in contact komt met water. Waterspetters kunnen op den duur namelijk tot roestplekken leiden. Daarnaast is het in het geval van een grote badkamer vaak beter om voor twee kleine radiatoren te kiezen in plaats van één grote. Zo weet je zeker dat de hele ruimte goed verwarmd wordt.

Het assortiment van Sanidirect

Sanidirect beschikt over een breed scala aan designradiatoren van merken zoals Ben, Saniselect en Van Heck. Je kunt hierbij kiezen uit de kleuren wit en antraciet, verschillende afmetingen en radiatoren met zowel platte als ronde verwarmingsbuizen. Kortom, voor iedere badkamer zijn er volop mogelijkheden! Wil jij genieten van een aangenaam, warm gevoel wanneer je onder de douche uitstapt of het bad verlaat? Bekijk dan nu ons ruime assortiment designradiatoren in onze webshop en ontdek welke variant bij jouw wensen past. Bij Sanidirect profiteer je bovendien direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!