Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Op zoek naar grondreiniger om de vloer van je toilet of badkamer schoon te maken? Grondreiniger is het perfecte product als je vuil moet weghalen of een vloer moet poetsen die je niet met gewone schoonmaakproducten schoon krijgt. Bekijk hier alle producten en vind de ideale grondreiniger voor jouw vloer.
Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schoonmaken: voor een schone en duurzame vloer

De badkamer of toilet schoonmaken: het is voor bijna niemand een leuk klusje. Als je in je achterhoofd houdt dat door het schoonhouden je badkamer niet alleen fris en hygiënisch blijft, maar ook langer meegaat, dan is het wellicht iets minder vervelend. Door het schoonhouden krijgen kalk en schimmel namelijk minder kans om op te duiken. Dit zorgt er weer voor dat jij minder snel je tegels of sanitair hoeft te vervangen.

Wat is grondreiniger?

Grondreiniger kun je gebruiken voor allerlei zaken zoals bouwvervuiling, glanzende lagen, vetten, oliën, resten van oude schoonmaakproducten en cementsluier. Het is belangrijk dat je per product goed de beschrijving leest en weet waar de grondreiniger precies voor te gebruiken is.

Verschillende reiniging voor verschillende tegels

Je kunt niet elke grondreiniger voor alle soorten tegels gebruiken. Sommige middelen kunnen namelijk je tegels aantasten. Dit geldt voornamelijk voor reinigingsmiddelen met bepaalde zuren die op tegels van natuursteen of beton worden gebruikt. Lees dus voor je het product gebruikt het etiket van de grondreiniger. Bij sommige reinigingsmiddelen wordt bijvoorbeeld ook aangeraden om eventuele vloerverwarming uit te schakelen bij een diepe reiniging.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar grondreiniger om de vloer van de badkamer of toilet schoon te maken? Bekijk dan de producten in de webshop en vind de perfecte grondreiniger voor jouw vloer. Bovendien profiteer je bij Sanidirect altijd direct van de scherpste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!