Badkamer voordeel: 10% korting op een complete badkamer

10% korting je complete badkamer 10% korting op je complete badkamer

Wil jij in 2022 je badkamer verbouwen? Wacht dan niet langer en ontvang nu maar liefst 10% korting op een complete badkamer! En wist je dat we heel veel sanitair de volgende dag al kunnen leveren? Je hoeft dus niet lang te wachten op jouw nieuwe badkamer! Mis het niet, deze actie is alleen geldig tijdens de lockdown.

Profiteer van deze actie & plan een afspraak op afstand in

Natuurlijk staan wij ook nu voor je klaar. Onze winkels zijn gesloten, maar ook op afstand kunnen wij je helpen in je zoektocht naar een nieuwe badkamer:

→ Plan een online adviesgesprek.

Tijdens een online adviesgesprek ontvang je advies over de ideale indeling van jouw nieuwe badkamer. We bespreken jouw wensen en virtueel laten we je alle producten zien, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

→ Plan een bezoek aan huis.

Tijdens een bezoek aan huis meten we de ruimte op en adviseren we ter plaatse de ideale indeling. De specialist neemt diverse kleurstalen mee van meubels en tegels. Natuurlijk houden we ons aan de hygiëne maatregelen!

Bekijk onze 15+ badkamers in diverse stijlen

Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan online alvast een kijkje bij onze complete badkamers. Het sanitair in deze badkamers hebben wij op voorraad in ons magazijn en kunnen daardoor direct geleverd worden. Uiteraard kan iedere badkamer worden aangepast naar wens.

Bekijk alle badkamers

Lees hier de actievoorwaarden.