Toiletruimte

Ben jij van plan jouw badkamer te verbouwen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak kans op een unieke ervaring en win persoonlijk styling advies van Bobbie Bodt! Bobbie Bodt is een gerenommeerde stylist en interieurontwerper die bekend staat om haar unieke stijl en expertise op het gebied van mode en interieur.

Het evenement vindt plaats op 11 mei in onze showroom in Cruquius. Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Doe mee en maak kans!

Wat kan ik verwachten?

Tijdens deze geheel verzorgde avond in onze showroom in Cruquius ga je samen met Bobbie en onze adviseurs op zoek naar jouw ideale badkamer. In de eerste 30 minuten bepaal je samen met Bobbie jouw stijl aan de hand van een moodboard. Hierna schuif je aan tafel bij een van onze adviseurs om de gekozen stijl toe te passen in jouw badkamer door middel van een 3D ontwerp. In totaal zullen er vijf winnaars gekozen worden.


Hoe kan ik kans maken?

Om kans te maken voor dit exclusieve evenement en persoonlijk style advies van Bobbie, hoef je alleen maar een foto en/of plattegrond van jouw huidige badkamer in te sturen. Uit alle inzendingen zullen wij persoonlijk de winnaars selecteren en uitnodigen voor deze unieke avond.