Starbluedisc Toiletblokjes a 12 stuks Blauw

122122150
3 reviews

StarBlueDisc heeft gegarandeerd, het ultieme Toiletblokje dat u kunt gebruiken in bijvoorbeeld de Geberit Toiletblokhouder of een laag- of hooghangend reservoir.

 

 26,- Incl. BTW
Binnen 4-6 weken bezorgd
 • 3 jaar CBW garantie
 • Kies zelf de bezorgdatum
 • Gratis thuis bezorgd vanaf €50,-
 • Betalen bij levering
 • Vanaf 08:30u bereikbaar voor advies op 0416 675 671
 • Klanten geven Sanidirect een /10
3 3 5 1

Omschrijving

StarBlueDisc heeft gegarandeerd, het ultieme Toiletblokje dat u kunt gebruiken in bijvoorbeeld de Geberit Toiletblokhouder of een laag- of hooghangend reservoir.100% biologisch afbreekbaar en met een gegarandeerde levensduur van minimaal …

StarBlueDisc heeft gegarandeerd, het ultieme Toiletblokje dat u kunt gebruiken in bijvoorbeeld de Geberit Toiletblokhouder of een laag- of hooghangend reservoir.

100% biologisch afbreekbaar en met een gegarandeerde levensduur van minimaal 180 spoelingen (dit is gemiddeld 2,5 week). Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee.

Product Informatie.

De StarBlueDisc blokjes wegen 50 gram en gaan gegarandeerd 180 spoelingen mee(dit is gemiddeld 2,5 week). Om elk blokje zit een, in water, oplosbare folie, deze lost compleet op en gaat niet verkleven met het binnenwerk van uw reservoir.

Kleur & Verpakking

StarBlueDisc wc-blokjes zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

 • Blauw: halfjaar verpakking en jaarverpakking
 • Groen: halfjaar verpakking en jaarverpakking

In de halfjaar verpakking zijn 12 toiletblokjes verpakt en in de jaarverpakking zijn 24 toiletblokjes verpakt.

Zodra u een StarBlueDisc blokje in het reservoir plaatst, begint deze te werken. Het blokje heeft ongeveer 5 minuten nodig om volledig in te werken. Als men na 5 minuten het toilet doorspoelt krijgt u een hygiënische blauwe of groene spoeling. StarBlueDisc zorgt zowel voor de reiniging van het toilet, maar doodt ook bacteriën. Als het water geen kleur meer afgeeft is het tijd om er een nieuw blokje in te doen.

De StarBlueDisc blokjes zijn vrij van fosfor en zware metalen. Eveneens zijn de blokjes biologisch afbreekbaar en bevatten ze geen bijtende bestandsdelen.

Spatten van het toilet.

Een toilet behoort niet te spatten als er doorgespoeld wordt. Mocht dit toch het geval zijn kunnen er druppels op de zitting komen. Door de kleurstoffen in de StarBlueDiscs kunnen deze druppels bij het opdrogen kleur achterlaten. Het beste is om deze direct af te doen met wat wc papier, StarBlueDisc is niet verantwoordelijk voor verkleuringen op de zitting na het indrogen. Diverse fabrikanten van reservoirs hebben doorstroombegrenzers in hun assortiment, deze zorgen ervoor dat het water in een gelijkmatige stroom in het keramiek komt, hierdoor wordt het spatten al enigszins voorkomen.

StarBlueDisc is voordeliger

Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Blokjes van een ander merk gaan gemiddeld 30 spoelingen of 5 dagen mee.

 • Dat houdt in dat u per jaar ca. 75 blokjes verbruikt.
 • Gemiddeld kosten deze blokjes € 1,10 per stuk.
 • Uw kosten per jaar zijn dan ca. € 80,00
 • Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per jaar 24 blokjes
 • Uw kosten per jaar zijn dan € 39,95.
 • Uw besparing € 40,05.

Eigenschappen

Basis eigenschappen

Artikelnummer 122122150
Merk Starbluedisc
Categorie Schoonmaakmiddelen
EAN 8717953194008
Bathroom Info Block 0

Design

Commerciële kleurnaam Blauw
Kleur Blauw

Logistiek

Verpakkingsinhoud 12 stuks

Klantbeoordelingen
3 reviews

Schrijf een review over: Starbluedisc Toiletblokjes a 12 stuks Blauw
Uw waardering

Vergeet deze producten niet

Starbluedisc Toiletblokjes a 12 stuks Blauw
Starbluedisc Toiletblokjes a 12 stuks Blauw
 26,- Incl. BTW