Sanidirect Amsterdam

Sanidirect trotse sponsor Wooning Zesdaagse 2023

Bij Sanidirect zijn we blij om aan te kondigen dat we dit jaar de Wooning Zesdaagse sponsoren. Als landelijk bedrijf voelen we ons sterk verbonden met dit te gekke sportevenement in Rotterdam Ahoy van 12 t/m 17 december 2023. Wim van Dijk, directeur van Sanidirect, deelt zijn enthousiasme over deze samenwerking.

“We zijn er ontzettend blij mee en voelen een sterke verbondenheid met wielrennen. Het begon allemaal met de Amstel Gold Race, waar veel mensen ons prominent hebben gezien. We hebben ook diverse andere evenementen in de wielerwereld gesponsord, wat heeft geleid tot nieuwe samenwerkingen. Voor het eerst zijn we nu betrokken bij de Wooning Zesdaagse, een schitterend en succesvol evenement in Rotterdam Ahoy waar we graag onze naam aan verbinden.”

Betrokkenheid en wielrennen

Voor Sanidirect is de Wooning Zesdaagse niet alleen een mooie kans om ons bedrijf te laten zien, maar ook om te netwerken. Met een indrukwekkende stand zijn we elke dag aanwezig in Ahoy. We nodigen franchise ondernemers en andere relaties uit om te netwerken en natuurlijk om te genieten van de sportprestaties op de baan. De ideale combinatie van sport en betrokkenheid.

Michael Zijlaard: “Een waardevolle toevoeging aan de Wooning Zesdaagse”

Michael Zijlaard, wedstrijdleider van de Wooning Zesdaagse, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking met Sanidirect: “Natuurlijk zijn we heel blij met deze samenwerking, vooral omdat Sanidirect voor het eerst deelneemt. Het is een waardevolle toevoeging als sponsor. Als teamsponsor krijgen ze niet het minste koppel. We hebben ons uiterste best gedaan om een sterk koppel te selecteren, zodat ze kunnen strijden voor de overwinning. Vanuit de organisatie waarderen we sponsoring enorm; dat geeft ons bestaansrecht als jaarlijks terugkerend evenement. Dit is waar we op kunnen bouwen.”

Michael benadrukt ook de populariteit van de Wooning Zesdaagse. Het evenement heeft brede aandacht, vertelt hij. “Dat komt natuurlijk ook omdat onze Nederlandse renners het gewoon ontzettend doen. De sport is daardoor ongekend populair.”

Over de Wooning Zesdaagse

Elk jaar komen de beste baanrenners ter wereld samen tijdens de Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy. Dit jaar belooft weer een indrukwekkend evenement te worden, met de absolute wielertop. Het volledige rennersveld, de teams en de koppels worden in aanloop naar het evenement bekendgemaakt. Mis dit spektakel niet en beleef samen met Sanidirect de Wooning Zesdaagse van 12 t/m 17 december 2023.