Sanidirect Amsterdam

Sanidirect opent 30e badkamerwinkel in Amsterdam: “Het wordt een plek in de buurt waar iedereen zich thuis voelt."

AMSTERDAM – Net op tijd voor de feestdagen! Sanidirect onthult haar nieuwste parel in het hart van Amsterdam. Deze 30e winkel, onder leiding van Ismail Turkmenoglu - ook trots eigenaar van Sanidirect Utrecht - belooft een unieke badkamerbeleving voor iedere Amsterdammer.

Ismail: "Amsterdam is echt de stad waar alles mogelijk is, wat een prachtige kans is. We zijn vastbesloten om er iets geweldigs van te maken!"

Meer dan een winkel, een ervaring

In de nieuwe showroom zijn complete badkamers opgesteld voor elk segment en in elke stijl. Ismail: “Bezoekers worden geïnspireerd door onze adviseurs en de allerlaatste trends in de badkamer-, sanitair-, en tegelwereld. "De badkamer wordt gevisualiseerd door een passende indeling en een ontwerp in 3D waardoor de klant een goede impressie krijgt van de nieuwe badkamer.” Niet alleen voor complete badkamers kan de klant bij Sanidirect terecht, natuurlijk ook voor tegels of los sanitair, alles voor een scherpe prijs.

Ismail's passie is duidelijk: "Iedereen die met een glimlach de winkel verlaat, is een ambassadeur voor Sanidirect. Als ik klanten vanuit de etalage zie stoppen om even na te praten en elkaar een kus geven, dan weten we dat we het goed hebben gedaan!

Winkel met hart voor de buurt

Hoewel Sanidirect een landelijke succesvolle formule is, streeft Ismail ernaar om ook als echt buurtondernemer gezien te worden. Ismail, met twaalf jaar ervaring bij Sanidirect, zegt: "Amsterdam heeft zoveel culturen, gezellige mensen en internationale ondernemers. Bij Sanidirect willen we een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Zowel buurvrouw Joke als de internationale vastgoedontwikkelaar op de Zuidas. Bij ons is niemand een nummer, we hebben aandacht voor iedereen.”

Bijna klaar voor de grote opening

Met een enthousiast team dat al in de startblokken staat, is Ismail klaar om deze nieuwe winkel tot een succes te maken. "We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen om ervoor te zorgen dat alles perfect is voor onze grote opening voor kerst!"

Plan je bezoek

Sanidirect Amsterdam opent binnenkort haar deuren en nodigt je uit in de allernieuwste showroom. We zijn 7 dagen per week open (met uitzondering van enkele feestdagen). Loop gerust binnen of plan een persoonlijk adviesgesprek via de website.