Ondernemerskoppel opent nieuwe ‘buurtsuper’ Sanidirect in Leiderdorp

Nieuwe Sanidirect winkel Leiderdorp

LEIDERDORP | Sanidirect heeft er een franchisenemerskoppel bij met Steven Kozman (38) en zijn vriendin Natasja van Klink (42). Op zaterdag 6 augustus opent er een nieuwe Sanidirect showroom in Leiderdorp onder hun vleugels. Steven: “Ik kom uit een ondernemersgezin dus weet hoe het is als het bedrijf centraal staat. Die lessen neem ik nu mee.”.

Voor Steven en Natasja is de persoonlijke benadering richting de klanten het belangrijkst: “Bij ons gaan de klanten die klantenservice écht ervaren, in plaats van er alleen maar over te horen. Sanidirect heeft een goede formule om dat uit te kunnen dragen. Niet het perse iets verkopen, maar juist de klant helpen staat voorop. Er wordt niet iets aangesmeerd aan de klant. We luisteren, geven advies, denken mee en kijken wat je nodig hebt. Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden toen ook ik een nieuwe badkamer nodig had.”

Franchise-koppel

Sanidirect maakte een video met: ‘franchisenemers gezocht!’ en dat zag Steven. “Dat voelde zo goed. Het was bijna alsof het filmpje zei: ‘Steven, wordt onze nieuwe franchisenemer!’” Dus trok hij de stoute schoenen aan en belde de franchisenemers uit de video op. “Stuk voor stuk waren ze enthousiast over hun werk. Dat gaf vertrouwen. Ik belde Wim van Dijk, directeur van Sanidirect op en mocht langskomen. Dat klikte meteen en dus gingen we ervoor!” En nu zijn Steven en Natasja het splinternieuwe ondernemerskoppel van Sanidirect. “Natasja is ontzettend goed in advies geven en producten verkopen. En omdat zij zelf ook ondernemer is geweest leek het me ideaal dit samen te doen. We kunnen nu echt iets opbouwen.”

Toegankelijk voor iedereen

Complete badkamers voor iedereen en elk segment. Dat is wat Sanidirect de klant te bieden heeft. Steven: “Dat vind ik het mooie aan deze formule. Het is toegankelijk en daarmee dus persoonlijk. We lopen ook niet in stijve pakken rond. We willen dat de klant zich meteen thuisvoelt.” En Steven en Natasja doen ’s avonds pas tevreden de deur achter zich dicht, als de klant tevreden is. “Zolang de klant onze service heeft ervaren. Ook al is er niets verkocht, als mensen maar tevreden en met een glimlach de deur uitgaan.” Een begrip in de regio, dat is wat Sanidirect Leiderdorp moet worden. “Een beetje als een buurtsuper: denk je aan badkamers? Dan moet je bij Steven en Natasja van Sanidirect Leiderdorp zijn.’”

Praktische informatie

Sanidirect Leiderdorp is open vanaf 6 augustus, de eerste maanden van dinsdag tot en met zaterdag. En later ook op zondag. Je kunt altijd binnen komen lopen voor advies, maar dit kan ook op afspraak, zelfs buiten de reguliere openingstijden.