Badkamergigant in nieuw jasje gestoken in Capelle

Amstel Gold Race Sanidirect

Waalwijk, 6 april 2023 - De Sanidirect showroom in Capelle aan den IJssel is onlangs flink onder handen genomen en beleeft 7 april haar heropening. Franchisenemer Raymond Sijsens: “De winkel is sinds 2015 open en heeft jaarlijks een update gehad, maar nu was het tijd om alles eens echt groots aan te pakken”. Beide verdiepingen van de showroom zijn compleet aangepakt en gerestyled en hierbij voorzien van de laatste trends”.

Met de verbouwing achter de rug is de showroom weer helemaal up-to-date. Zo presenteren we nu vijf compleet nieuwe badkamers en zes nieuwe toiletopstellingen extra. In deze opstellingen laten we niet alleen de nieuwste producten zien, maar door de opstellingen met de nieuwste collectie tegels aan te kleden geven we iedere ruimte ook een aparte sfeer en beleving mee! Daarnaast hebben we de kranenafdeling inclusief de regendouche opstellingen een prominentere plek in de winkel gegeven. Hierdoor worden de kranenseries per kleur gepresenteerd, de laatste jaren zijn er namelijk veel nieuwe hippe kleuren bij gekomen. Tot een aantal jaar geleden verkochten we bijna alleen maar chroom of RVS kleur kranen, nu is de trend verschoven naar zwart, messing of geborsteld koper. "Heel blij ben ik met het vergroten van de tegelafdeling, want de tegels maken tegenwoordig de badkamer", aldus Sijsens. "Onze klanten kiezen tegenwoordig eerst de tegels uit en gaan dan aan de slag met het maken van een moodboard. De kleurstalen van onze badmeubelcollectie en de kranen liggen binnen handbereik van de tegelafdeling. Dus een mooi moodboard ter inspiratie is zo gemaakt, daarna gaan we verder met het uitkiezen van de juiste producten."

We kunnen nu de allernieuwste producten en badkamertrends laten zien.

Raymond Sijsens

Eigenaar Sanidirect Capelle aan den IJssel

De gehele benedenverdieping is nu veel ruimer en heel overzichtelijk! Raymond: “Als je niks aan je zaak verandert, ga je op den duur achteruit. Dat is iets wat je toch elke vijf of zes jaar een keer moet aanpakken. Samen met de formulemanager van Sanidirect ben ik gaan zitten en daar zijn deze nieuwe concepten uitgerold. "Het is echt super mooi geworden, nu lopen we dagelijks met een nóg grotere glimlach door de winkel.”

Ontzorgen

Bij Sanidirect bieden we onze klanten een zo volledig mogelijke service. “Bij ons kun je zowel terecht voor een los product als voor een compleet nieuwe badkamer, iedereen is welkom”. Ons doel is om zoveel mogelijk ambassadeurs voor Sanidirect te maken. Dat gaat veel verder dan alleen een productafhandeling. "We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen.” Zo wordt er voor de klant een tekening op maat gemaakt met een 3D-ontwerp van de nieuwe badkamer, als service maken wij ook de technische tekening voor de uiteindelijke installatie. Raymond: "Ook werken we samen met door ons geselecteerde aannemers die we de klanten kunnen aanbevelen. Zo regelen we alles van A tot Z en weten we zeker dat onze klanten straks helemaal 100% tevreden zijn. Klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan.”

Warm bad

In 2018 werd Raymond franchisenemer van Sanidirect Capelle. “De sanitairwereld was helemaal nieuw voor mij, ik kom namelijk uit de woning- en projectinrichting. Ik werd gevraagd om na te denken om franchisenemer te worden bij Sanidirect. Dat wilde ik wel doen, maar niet eerder dan dat ik alles over de sanitairwereld zou weten. Je moet eerst alle technische specialiteiten en productkennis jezelf eigen maken.” Na vier maanden de Mandemakers Groep Academy gevolgd te hebben kon Raymond zijn vleugels uitslaan. “Ik kwam terecht in een warm bad. Alle neuzen staan dezelfde kant op en als franchisenemer heb je een grote mate van vrijheid om in te werken. Het is een fantastisch en uniek samenwerkingsverband bij Sanidirect. Dagelijks maak ik klanten blij met mooie badkamers, wij verkopen uitsluitend A kwaliteit producten en combineren dat met deskundig advies. En dat alles ook nog eens voor onze lage Sanidirect prijzen. Hoe mooi en transparant kan het zijn!"