Frisse partner van de Amstel Gold Race 2023

Amstel Gold Race Sanidirect

Waalwijk,10 april 2023 - De Amstel Gold Race en Sanidirect gaan voor de komende drie jaar een partnership aan. Op 15 en 16 april 2023 zullen duizenden fietsers en toeschouwers samenkomen in Zuid-Limburg om deel te nemen aan de 57e editie van de Amstel Gold Race. De sponsoring van de Amstel Gold Race is onderdeel van de lokale betrokkenheid van Sanidirect, de passie voor wielersport, en om fietsers te ondersteunen in het ontspannen, opfrissen en het herstel van de spieren na een zware inspanning.

Bike Wash

Na het leveren van een topprestatie, het uitfietsen van de Amstel Gold Race toerversie, hebben de deelnemers een schone fiets verdiend en tijd om even uit te rusten na deze overwonnen kilometers. Als onderdeel van de sponsoring, kunnen fietsers bij de finish kunnen hun fiets door de Sanidirect Bike Wash rijden en Chasse Patate (fietswasserette Amsterdam) geeft de fiets een verdiende douchebeurt. Klaar in 3 minuten én helemaal gratis. Daarna tijd om te relaxen.

Trotse partner

De Amstel Gold Race is een van de grootste en meest prestigieuze wielerwedstrijden ter wereld en trekt elk jaar duizenden deelnemers en toeschouwers uit alle hoeken van de wereld. Sanidirect is trots om deel uit te maken van dit mooie evenement en om fietsers te ondersteunen bij het realiseren van hun sportieve doelen.