Mix+Match collectie

Mix+Match: stel je eigen badmeubelset samen

  • Doorloop zes simpele stappen;
  • Mix+Match badmeubels, kranen en spiegels;
  • En dat voor een vaste lage prijs!

Ben je op zoek naar het perfecte badmeubel, maar word je overspoeld door alle keuzes en oplopende prijzen? Dan hebben wij iets tofs voor je! Met het Mix+Match concept van Sanidirect stel je jouw ideale badmeubelset samen én profiteer je ook nog eens van een vaste lage prijs. Meer weten? Bekijk dan de video hiernaast of bezoek een van onze winkels!

Maak direct een afspraak

Kies je meubelset in 6 simpele stappen

Binnen het Mix+Match concept zijn er wel meer dan 3.000 verschillende combinaties mogelijk. Met behulp van onderstaande zes stappen vind jij hiertussen gegarandeerd de perfecte match! Het werkt heel simpel:

Stap 1. Kies breedte badmeubel

  • 80 cm met een vaste pakketprijs van €1.195,-
  • 100 cm met een vaste pakketprijs van €1.395,-
  • 120 cm met een vaste pakketprijs van €1.595,-

Stap 2. Kies diepte badmeubel

Bepaal de diepte die bij jouw badkamersituatie past. Wil je een ondiep badmeubel van 40 cm, of ga je liever voor 45 of 50 cm? Elke optie biedt zijn eigen voordeel in jouw badkamer.

Stap 3. Kies type wastafel

Kies je voor duurzaam en krasbestendig keramiek? Of ga je voor een strakke en moderne vormgeving met mineraalmarmer? Elk type heeft unieke voordelen en is afgestemd op de door jou gekozen diepte in stap 2.

Stap 4. Kies een spiegel

Elke spiegel in het Mix & Match assortiment is uitgerust met geïntegreerde verlichting, waardoor functionaliteit en stijl naadloos samenkomen. Bekijk de vier verschillende designs en kies de spiegel die jouw badmeubel compleet maakt.

Stap 5. Kies kleur kraan

Naar welke kraan gaat jouw voorkeur uit? Je kan kiezen uit zes trendy kleuren, namelijk: gestructureerd zwart, geborsteld zwart, geborsteld nikkel, chroom, geborsteld messing en geborsteld koper.

Stap 6. Kies kleur badmeubel

In de laatste stap kies je de kleur van het badmeubel. Kies uit een van de volgende kleuren: glans wit, mat greige, naturel eiken, toffee, kasteel bruin en gebrand zwart. Welke is jouw favoriet?