Verhoogde wastafelkranen

Het assortiment verhoogde wastafelkranen bij Sanidirect is enorm uitgebreid. Want bij een waskom of opbouwwastafel wil je natuurlijk een perfect bijpassende verhoogde wastafelkraan vinden om het geheel mooi af te maken. De modellen in onze webshop lopen uiteen van klassiek tot modern en voor elk budget is een kraan te vinden. Bekijk de collectie verhoogde wastafelkranen hieronder. Bij een bestelling betaal je altijd direct de laagste prijs.

40 producten

Pagina
  1. Van Heck Aspen Verhoogde wastafelkraan

    Van Heck Aspen Verhoogde wastafelkraan

    0 reviews
     381,- Incl. BTW  127,- Korting
    Snel leverbaar
  2. Van Heck Vintage 1-gats wastafelmengkraan verhoogd zonder waste chroom

    Van Heck Vintage 1-gats wastafelmengkraan verhoogd zonder waste chroom

    0 reviews
     398,- Incl. BTW  132,- Korting
    Snel leverbaar
  3. Ben Lavion Verhoogde wastafelkraan Chroom

    Ben Lavion Verhoogde wastafelkraan Chroom

    0 reviews
     228,- Incl. BTW  151,- Korting
    Morgen gratis bezorgd
  4. Grohe xl-size Essence New wastafelkraan zonder waste

    Grohe xl-size Essence New wastafelkraan zonder waste

    0 reviews
     336,- Incl. BTW  144,- Korting
    Morgen gratis bezorgd

40 producten

Pagina

Wanneer kies je voor een verhoogde wastafelkraan?

Het zit al in de naam: verhoogde wastafelkranen zijn hoger dan een standaard kraan. Een standaard wastafel heeft in de meeste gevallen een kraangat en de kraan wordt dan ook vaak op de rand van de wastafel geplaatst. Opbouw wastafels of waskommen hebben vaak geen kraangat. Een verhoogde wastafelkraan is dan niet alleen praktisch in verband met de hoogte van de wastafel, het ziet er ook erg stijlvol uit.

Bediening van de kraan

Veel van de verhoogde wastafelkranen worden bediend door middel van één greep. Zowel het watervolume als de temperatuur regel je in dit geval met één hendel. Er zijn echter grote verschillen wat betreft het design van de ééngreeps verhoogde wastafelkranen. Zo bedien je de Hansgrohe PuraVide bijvoorbeeld door middel van een keramische joystick, terwijl er ook modellen zijn met een hendel bovenop of aan de zijkant van de kraan. Tussen verhoogde wastafelkranen met twee grepen vind je ook uiteenlopende modellen. Bedenk goed wat jij praktisch en comfortabel vindt én wat bovendien past in de stijl van jouw badkamer.

Het assortiment

Ben jij op zoek naar een verhoogde wastafelkraan? Bekijk dan eens de verschillende merken in de webshop van Sanidirect. De moderne designs van Axor zijn een mooie aanvulling op een strakke design waskom of wastafel. De modellen van Van Heck passen juist goed in de klassieke, traditionele of landelijke badkamer. Kijk ook eens tussen de verhoogde wastafelkranen van Grohe, Ben Sanitair en Hansgrohe voor meer inspiratie. Heb je jouw kraan gevonden? Bestel deze dan direct voor de scherpste prijs in onze webshop.