Wanduitlopen

Een wanduitloop is een essentiële onderdeel wanneer je kiest voor een inbouwkraan. Terwijl de kraan onzichtbaar is omdat deze wordt ingebouwd, is de wanduitloop wel zichtbaar. Daarom is het van belang dat je voor een design kiest dat past bij de rest van je badkamer. Sanidirect biedt een breed assortiment kraan en wanduitlopen aan. Bekijk deze op je gemak in onze webshop en vind het exemplaar dat voldoet aan al jouw wensen

4 producten

 1. Ben verlengde uitloop tbv CITICDSWT3 & COLAXDSWT2

  Ben verlengde uitloop tbv CITICDSWT3 & COLAXDSWT2

  0 reviews
   167,-  101,- Incl. BTW  66,- Korting
  Snel leverbaar
 2. Ben E-Box Wastafel uitloop voor bediening op blad Chroom

  Ben E-Box Wastafel uitloop voor bediening op blad Chroom

  0 reviews
   159,-  112,- Incl. BTW  47,- Korting
  Leverbaar
 3. Ben E-Box Wastafel uitloop voor wandbediening Chroom

  Ben E-Box Wastafel uitloop voor wandbediening Chroom

  0 reviews
   70,-  49,- Incl. BTW  21,- Korting
  Leverbaar
 4. Ben Accross verlengde uitloop chroom

  Ben Accross verlengde uitloop chroom

  0 reviews
   96,-  58,- Incl. BTW  38,- Korting
  Zaterdag gratis bezorgd

4 producten

Verschillende kraan en wanduitlopen

Heb jij een moderne badkamer? Of geef jij juist de voorkeur aan een landelijke badkamerstijl? Bij beide stijlen kun je voor een passende kraan en wanduitloop kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten zodat er voor iedere wens een geschikt exemplaar te vinden is. Terwijl de ene wanduitloop strak en rechtlijnig is vormgegeven, ziet de andere wanduitloop er sierlijker uit door de gebogen lijnen. Welke kraan en wanduitloop heeft jouw voorkeur?

De eyecatcher van je badkamer

Wil jij van je kraan en wanduitloop een echte eyecatcher maken? Kies dan voor een opvallend design dat alle aandacht op zich vestigt. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld extra brede wanduitlopen. Deze geven je het gevoel van een kleine waterval in je eigen kamer. Het resultaat is een unieke en exclusieve badkamer!

Welke kleur kies jij?

De kraan en wanduitlopen zijn bij Sanidirect verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk hierbij aan chroom, roestvrijstaal en platina. Chroom en roestvrijstaal zijn twee veel voorkomende kleuren in de Nederlandse badkamers en zien er altijd mooi uit. Wil je echter je kraan en wanduitloop iets meer laten opvallen? Dan is een platina kraan een uitstekende keuze.

Bekijk de producten in onze webshop

Zoek jij nog naar een kraan en wanduitloop voor jouw badkamer? Bekijk dan het gehele assortiment in onze webshop. Bij Sanidirect vind je direct wat je zoekt. En dat voor de laagste internetprijs!