Stop- en omstelkranen

Wanneer je op zoek bent naar een omstelkraan of stopkraan, ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Het ruime assortiment biedt omstel- en stopkranen in diverse kleuren en modellen. Deze kranen zijn hierdoor niet alleen een functionele, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de ruimte. Ben je op zoek naar een omstelkraan of stopkraan? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop.

3 producten

3 producten

De voordelen van een omstelkraan

Een omstelkraan zorgt ervoor dat jij met dezelfde watertoevoer de mogelijkheid hebt om twee of meerdere kranen te bedienen. Hierdoor switch je bijvoorbeeld gemakkelijk in de douche tussen de hoofd- en handdouche of in het bad tussen de badkraan en de handdouche. Ook wanneer je een bad-douche combinatie in je badkamer hebt biedt een omstelkraan voordelen. Je hoeft enkel een hendel of draaiknop te gebruiken om de kraanfunctie om te schakelen naar de douchefunctie. Zo kun je na een heerlijk bad jezelf nog even helemaal afspoelen. Ideaal toch?

De voordelen van een stopkraan

Een stopkraan zorgt ervoor dat de waterdoorlaat van de leiding gemakkelijk afgesloten wordt. Wanneer je bijvoorbeeld werkzaamheden aan de leidingen hebt, kan de watertoevoer gemakkelijk worden stilgelegd dankzij de stopkraan. Enkel de leiding van het desbetreffende product wordt hiermee afgesloten. De stopkraan wordt voornamelijk gebruikt bij het toilet, de wastafel, vaatwasser en wasmachine.

Het assortiment omstelkranen en stopkranen

Sanidirect heeft een zeer breed assortiment omstelkranen en stopkranen waarmee je elke badkamer een strak uiterlijk geeft. Bij een omstelkraan heb je de keuze uit diverse kleuren, zoals chroom, roestvrijstaal en platina. Daarnaast kies je uit verschillende bedieningselementen, zoals een luxe afgewerkte hendel of chique draaiknop. Wat vind jij het mooist?

Bekijk de producten

Heb je een omstelkraan of stopkraan nodig? Bekijk dan de producten in de webshop. Je profiteert hier altijd van een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer? Kom dan langs in een van onze winkels en ontvang het beste advies van onze adviseurs.