Zijdouches

Zijdouches laten je optimaal genieten van een douchebeurt. Sanidirect heeft een ruim assortiment zijdouches. Bekijk hieronder de hele collectie of scroll verder en lees meer over de zijdouches van Sanidirect.

2 producten

2 producten

Zijdouches van Sanidirect

Met een zijdouche die bij jouw douche- en badkamerwensen past, ben je gegarandeerd van een comfortabele douchebeurt. Sanidirect heeft verschillende soorten zijdouches in het assortiment. Daardoor is voor vrijwel iedereen die op zoek is naar dit type douche een bijpassend model te vinden. Met een zijdouche creëer je extra douchecomfort. Naast de normale hoofdstraal krijg je met dit type douche via de zijkanten warm water. De combinatie van horizontale en verticale waterstralen zorgt voor extra ontspanning en meer genot tijdens een douchebeurt.

Soorten

Bij Sanidirect heb je de keuze uit twee verschillende soorten zijdouches. Je hebt douches die vrijwel gelijk zijn aan het oppervlak van jouw badkamermuur en je hebt er een aantal met een verstelbare kop en/of een instelbare sproeihoek. Hiermee kun je je douche op elke gewenste plek richten. Beide zijdouches zijn verkrijgbaar in ronde- en vierkante vormen.

Typen

De zijdouches van Sanidirect zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en typen. Dit maakt het mogelijk dat je een model kan kiezen dat precies bij het interieur en de stijl van je badkamer past. Zijdouches zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kunststof en messing, en diverse afmetingen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren. Denk hierbij aan een chroomkleurige douchekop, de kleur champagne of platina. Ten slotte hebben sommige douches extra functies, zodat je nog beter kan genieten van een douchebeurt.

Bekijk de collectie

In de webshop van Sanidirect kun je de verschillende zijdouches bekijken. Wil je dit type douche bij Sanidirect eerst liever in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een van de showrooms. De experts van Sanidirect staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van goed advies.