Handdouches

Een handdouche is een essentieel onderdeel van de douche. Dit doucheonderdeel kan gebruikt worden als een hoofddouche, maar kan bijvoorbeeld ook worden gecombineerd met een regendouche. Kies uit het ons brede assortiment het model die bij jouw douche past.

41 producten

Pagina
 1. Grohe Tempesta f-30 trigger handdouche met 1 straalsoort Chroom

  Grohe Tempesta f-30 trigger handdouche met 1 straalsoort Chroom

  14 reviews
   21,- Incl. BTW  9,- Korting
  Maandag bezorgd
 2. Grohe Euphoria 110 Mono Handdouche waterbesparend Chroom

  Grohe Euphoria 110 Mono Handdouche waterbesparend Chroom

  0 reviews
   35,- Incl. BTW  15,- Korting
  Leverbaar
 3. Grohe Euphoria Cosmopolitan Handdouche Chroom

  Grohe Euphoria Cosmopolitan Handdouche Chroom

  1 reviews
   55,- Incl. BTW  23,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 4. Grohe Euphoria 110 Duo Handdouche Chroom

  Grohe Euphoria 110 Duo Handdouche Chroom

  1 reviews
   48,- Incl. BTW  21,- Korting
  Maandag bezorgd
 5. Grohe Euphoria Handdouche massage Chroom

  Grohe Euphoria Handdouche massage Chroom

  1 reviews
   60,- Incl. BTW  26,- Korting
  Maandag gratis bezorgd

41 producten

Pagina

Handdouches van Sanidirect

Met een geschikte handdouche ben je altijd verzekerd van een prettige, comfortabele douche. Handdouches zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen, waardoor je altijd kunt kiezen voor een model dat bij jou past. Het voordeel van een handdouche is dat deze flexibel is in het gebruik en dat het verschillende mogelijkheden biedt. De handdouche is bijvoorbeeld ideaal voor het uitspoelen van je haar of het schoonspoelen van de douche na het gebruik.

Soorten

Bij een handdouche heb je de keuze uit twee verschillende soorten. Allereerst kun je kiezen voor de klassieke, ronde handdouche. Dit type handdouche is door het ronde oppervlak ideaal te gebruiken als hoofddouche en creëert een aangename douchestraal. Daarnaast kun je ook kiezen voor een staafvormige handdouche. Dit model heeft een moderne, strakke stijl en is perfect te gebruiken om jezelf mee af te spoelen. Bedenk dus voor het aanschaffen van een handdouche goed waarvoor je deze gaat gebruiken en welke stijl bij jouw badkamer past. Zo kies je altijd voor het juiste model.

Stijlen

Handdouches zijn verkrijgbaar in verschillende designs en stijlen, zodat je kunt kiezen voor een model dat past bij het design van jouw badkamer. Je kunt kiezen voor verschillende materialen en afmetingen.Ook zijn sommige handdouches voorzien van extra opties en kenmerken, om het douchegemak te vergroten. Het assortiment van Sanidirect is zeer breed, zodat er altijd een geschikte handdouche voor jou te vinden is.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een handdouche? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden in de webshop van Sanidirect, waar je kunt kiezen uit een ruim assortiment handdouches.