Douchestangen

Douchestangen zorgen ervoor dat de luxe doucheset die je hebt uitgekozen, past bij de lengte van je lichaam. Zo maak je het douchen nog comfortabeler, doordat je de hoogte van je douchekop kan afstellen op de lengte van je lichaam. In ons assortiment kan je kiezen uit verschillende modellen van modern tot klassiek. Bekijk hieronder welk model jij mooi vindt en aansluit bij jouw mooie douchekop om de doucheset helemaal compleet te maken.

12 producten

 1. Ben Fody Glijstang 90 cm Geborsteld Messing

  Ben Fody Glijstang 90 cm Geborsteld Messing

  0 reviews
   126,- Incl. BTW  83,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 2. Duravit Douchestang 90cm Chroom

  Duravit Douchestang 90cm Chroom

  0 reviews
   158,- Incl. BTW  53,- Korting
  Leverbaar
 3. Ben Fody Glijstang 90 cm Geborsteld Zwart

  Ben Fody Glijstang 90 cm Geborsteld Zwart

  1 reviews
   126,- Incl. BTW  83,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 4. Ben Fody Glijstang 90 cm Gestructureerd Zwart

  Ben Fody Glijstang 90 cm Gestructureerd Zwart

  0 reviews
   126,- Incl. BTW  83,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 5. Emco System 2 Douche Glijstang met Handgreep en Antislip Links Chroom

  Emco System 2 Douche Glijstang met Handgreep en Antislip Links Chroom

  0 reviews
   578,- Incl. BTW
  Leverbaar

12 producten

Je douchekop in hoogte verstellen

Met een douchestang kun je de douchekop in hoogte verstellen. Dit is vooral ideaal wanneer mensen van verschillende lengtes van dezelfde douche gebruik maken. Zo kan iedereen genieten van dezelfde douche en maakt het niet uit welke lichaamslengte iemand heeft. Om de juiste douchestang te vinden kun je rekening houden met de volgende aspecten:

 • Lengte
  Hoe langer de douchestang, hoe meer bewegingsruimte de douchekop heeft. Als je nog kleine kinderen hebt, dan is het erg handig om voor een wat langere douchestang te kiezen.
 • Zeepschaal
  Wil je graag een zeepschaal monteren op je douchestang. Hou dan rekening met de opening van de zeepschaal. De vormen van een douchestang verschillen en kunnen ook vierkant zijn. De opening van een zeepschaal is vaak rond en deze passen natuurlijk niet op een douchestang met een vierkante vorm.

Verschillende soorten

Bij Sanidirect heb je keuze uit veel verschillende soorten. Van modern tot klassiek en van rond tot vierkant. Daarnaast heb je douchestangen van chroom, maar ook van kunststof of messing bijvoorbeeld. Wil je een goedkopere soort? Kies dan bijvoorbeeld voor een kunststof douchestang. Met chroom soorten creëer je een meer luxe uitstraling. Sanidirect beschikt over verschillende soorten en opties om te zorgen dat je een douchestang kan kiezen die aansluit bij jouw wensen en eisen

Handdouches

Op een douchestang bevestig je een douchehouder waar je de handdouche in klemt. De douchehouder waarin de handdouche bevestigd wordt, verschilt per douchestang. Sommige hebben een kleine simpele houder, maar ook luxe zelfvergrendelende of verstelbare douchehouders behoren tot de mogelijkheden. Een douchehouder kan je ook los aanschaffen als je liever een andere soort uitvoering wil, dan die bij de douchestang geleverd wordt.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een douchestang om de hoogte van je handdouche te kunnen verstellen? Bekijk dan nu ons complete assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.