Douchearmen

Douchearmen worden gebruikt om een hoofddouche aan de wand of het plafond te bevestigen. Afhankelijk van de stijl van je douchecabine en badkamer kun je kiezen voor een douchearm met een strakke of ronde vormgeving. Zo kun je alle doucheonderdelen helemaal op elkaar afstemmen en creëer je een mooi geheel. Benieuwd welke douchearm het beste in jouw badkamer tot zijn recht komt? Bekijk dan nu de verschillende varianten in ons assortiment.

24 producten

Pagina
 1. Ben Round Plafond douchearm 25cm chroom

  Ben Round Plafond douchearm 25cm chroom

  1 reviews
   39,- Incl. BTW  26,- Korting
  Morgen bezorgd
 2. Ben Round Luxus Douchearm 45cm RVS-Look

  Ben Round Luxus Douchearm 45cm RVS-Look

  1 reviews
   89,- Incl. BTW
  Morgen gratis bezorgd
 3. Ben Square Luxus Douchearm 40cm Chroom

  Ben Square Luxus Douchearm 40cm Chroom

  0 reviews
   66,- Incl. BTW  43,- Korting
  Morgen gratis bezorgd
 4. Ben Round Luxus Douchearm 45cm Chroom

  Ben Round Luxus Douchearm 45cm Chroom

  0 reviews
   78,- Incl. BTW  51,- Korting
  Morgen gratis bezorgd
 5. Ben Round Plafond douchearm 15cm Chroom

  Ben Round Plafond douchearm 15cm Chroom

  1 reviews
   27,- Incl. BTW  18,- Korting
  Morgen bezorgd
 6. Ben Round Douchearm 40cm Chroom

  Ben Round Douchearm 40cm Chroom

  0 reviews
   66,- Incl. BTW  43,- Korting
  Morgen gratis bezorgd

24 producten

Pagina

Douchearm voor plafond of wand?

Hoofddouches kunnen niet alleen aan het plafond worden bevestigd, maar ook hoog aan de wand. Om deze reden beschikt Sanidirect over twee verschillende type douchearmen: wandgemonteerde douchearmen en varianten voor het plafond. Daarnaast kun je kiezen voor douchearmen in verschillende lengtes. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe ver de hoofddouche van de wand wordt geplaatst. Beschik je over een kleine douchecabine? Kies dan voor een wat korter model, zodat je genoeg ruimte hebt om vrij te kunnen douchen.

Het assortiment van Sanidirect

Sanidirect beschikt over een breed scala aan douchearmen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende prijsklassen en diverse A-merken, zoals Ben Sanitair, Grohe, Hansgrohe en Van Heck. Daarnaast zijn er verschillende materialen mogelijk. Kies je voor een matte of glanzende chroomlaag of wil je een keer iets anders en ga je voor RVS? Dankzij ons ruime aanbod is er van alles mogelijk!

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij jouw badkamer van een hoofddouche voorzien? Dan is een douchearm noodzakelijk om de hoofddouche te kunnen monteren. Kies nu de juiste variant voor jouw douchecabine en profiteer direct van de scherpste prijs. Bovendien kun je bij Sanidirect ook terecht voor andere benodigdheden, zoals een hoofddouche, handdouche en douchekranen.