Badsets

Badsets zijn een pré wanneer je een badkuip aanschaft. Bij Sanidirect hebben we verschillende soorten badsets. Hieronder zie je de volledige collectie. Lees hieronder meer over de badsets van Sanidirect.

24 producten

Pagina
 1. Grohe Tempesta doucheset f30 trigger handdouche+silverflex 125cm Wit

  Grohe Tempesta doucheset f30 trigger handdouche+silverflex 125cm Wit

  0 reviews
   33,- Incl. BTW  14,- Korting
  Leverbaar
 2. Grohe Euphoria Cube Stick Badset Chroom

  Grohe Euphoria Cube Stick Badset Chroom

  0 reviews
   100,- Incl. BTW  43,- Korting
  Op voorraad
 3. Grohe Euphoria Cosmopolitan Badset Chroom

  Grohe Euphoria Cosmopolitan Badset Chroom

  0 reviews
   93,- Incl. BTW  40,- Korting
  Dinsdag gratis bezorgd
 4. Grohe Euphoria 110 Mono Badset Chroom

  Grohe Euphoria 110 Mono Badset Chroom

  0 reviews
   68,- Incl. BTW  30,- Korting
  Dinsdag gratis bezorgd
 5. Ben complete badset 2 chroom

  Ben complete badset 2 chroom

  0 reviews
   86,- Incl. BTW  57,- Korting
  Dinsdag gratis bezorgd
 6. Ben complete badset 1 chroom

  Ben complete badset 1 chroom

  0 reviews
   69,- Incl. BTW  45,- Korting
  Dinsdag gratis bezorgd

24 producten

Pagina

Badsets bij Sanidirect

Met een badset maak je jouw bad compleet. De meeste badsets van Sanidirect bestaan uit een handdouche, een wandhouder en een doucheslang. Sanidirect heeft verschillende designs in het assortiment. Daardoor is voor vrijwel iedereen die op zoek is naar een set een bijpassend model te vinden.

Soorten

Bij Sanidirect heb je de keuze uit verschillende soorten badsets. Deze bestaan bijvoorbeeld uit handdouches met verschillende vormen. Zo bevat het assortiment van Sanidirect handdouches in de klassieke ronde vorm, maar ook douches die zijn uitgerust met een modern, vierkant design. Daarnaast hebben de doucheslangen die bij de sets zitten, verschillende lengtes. Denk aan 1250, 1500 en 1600 mm. Ook heeft niet elke badset een bijbehorende wandhouder. Mocht je op zoek zijn naar een badset, dan is het verstandig goed te kijken naar wat je nodig hebt en nodig vindt bij jouw bad.

Typen

De badsets van Sanidirect zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en types. Dit maakt het mogelijk dat je een design kunt kiezen dat precies bij jouw badkamer of badkuip past. Of je nu houdt van een klassiek design of een strak en modern ontwerp, Sanidirect heeft het allemaal in haar collectie. Ook zijn de sets te verkrijgen in verschillende kleuren. Denk hierbij aan chroom, cyprum, platina en champagne kleur. Tot slot hebben sommige handdouches die bij de badsets zitten verschillende straalsoorten. Dit maakt het mogelijk dat iedereen kan genieten onder de waterstraal die hij of zij het fijnste vindt.

Bekijk de collectie

Ben je op zoek naar een badset? Bekijk de verschillende mogelijkheden in de webshop van Sanidirect. Bij Sanidirect kies je uit een ruim assortiment. Wil je deze sets uit de collectie van Sanidirect eerst liever in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een van onze showrooms. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.