Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Ben je op zoek naar een nieuwe keukenkraan? Dan ben je bij Sanidirect aan het goede adres! Sanidirect biedt namelijk een ruime keuze aan keukenkranen waardoor je vrijwel altijd een kraan vindt die past in jouw keuken. Zo vind je bij ons hoge en lage modellen, met één of met twee draaiknoppen en kranen die uit de wand of het blad komen. Benieuwd? Bekijk de keukenkranen hier in de webshop!
Lees meer

De verschillende mogelijkheden bij keukenkranen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keukenkraan zijn er zo veel verschillende opties, dat het moeilijk wordt om te kiezen. Om een overzicht te creëren heeft Sanidirect de mogelijkheden hier voor je op een rijtje gezet.

Wand- of bladmontage
Wil je een kraan die uit de muur komt of uit het blad? De meeste modellen in het aanbod van Sanidirect zijn gemonteerd op het blad, maar er zijn ook kranen die op de wand gemonteerd worden. Je voorkeur van het type model kan afhangen van de beschikbare ruimte maar ook van je persoonlijke voorkeur.
Hoge of lage uitloop
Er zijn keukenkranen met een hoge en met een lage uitloop. Ook hier hangt het deels af van je eigen smaak en de ruimte die je hebt voor de kraan. Een kraan met een hoge uitloop heeft wel als voordeel dat je makkelijker een pan of een emmer met water vult dan bij een kraan met een lage uitloop.
Eén of tweegreeps
Grote verscheidenheid bij de kranen is er ook bij de bediening. Zo zijn er kranen met één of twee draaiknoppen maar ook kranen met een hendel. Het voordeel van ééngreepsbediening is dat je gemakkelijk met één hand de temperatuur en het volume van het water bepaalt.
Met uittrekbare uitloop
Wil je helemaal gemakkelijk een emmer vullen of snel borden afspoelen. Dan is een kraan met een uittrekbare uitloop ideaal. Zo gemakkelijk als je de uitloop uittrekt als je deze nodig, zo snel kun je deze ook weer terugplaatsen in de kraan.

Bekijk de producten

Wil jij graag een mooie en functionele keukenkraan voor de keuken? Bekijk dan de producten in onze webshop en vind de ideale keukenkraan voor jou! Bij Sanidirect heb je niet alleen een ruime keuze aan producten maar ben je bovendien altijd verzekerd van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!