Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Ben je op zoek naar een nieuwe keukenkraan? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Sanidirect biedt een ruime keuze aan keukenkranen aan waardoor je vrijwel altijd een kraan vindt die past bij jouw keuken. Zo vind je bij ons hoge en lage modellen, met één of met twee draaiknoppen en kranen die uit de wand of het blad komen. Ben je benieuwd? Bekijk de keukenkranen hier in de webshop!
Lees meer

De verschillende mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keukenkraan zijn er verschillende opties. Om overzicht te creëren heeft Sanidirect de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.
De vorm
Keukenkranen zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Bij Sanidirect heb je de keuze tussen een L-, C- of U-vorm. Afhankelijk van jouw keukenstijl kies je voor de juiste vorm. Daarnaast bestaat er een brede keuze uit het materiaal en het design. Van chroom tot platina en van een rvs-look tot een chique gouden look: je vindt het allemaal bij Sanidirect.
Hoge of lage uitloop
In het assortiment keukenkranen van Sanidirect vind je kranen met een hoge en met een lage uitloop. Ook hier hangt het deels af van je eigen smaak en de ruimte die je hebt voor de kraan. Een kraan met een hoge uitloop heeft als voordeel dat je makkelijker een pan of een emmer met water vult dan bij een kraan met een lage uitloop. Een kraan met een lage uitloop neemt daarentegen minder ruimte in beslag en past daarom beter bij een ondiepe, kleine gootsteen. Dit voorkomt opspattend water
Eén- of tweegreeps
De bediening van kraan varieert ook tussen de diverse modellen. Zo zijn er kranen met één of twee draaiknoppen, maar ook kranen met een hendel. Met een ééngreepsbediening bepaal je gemakkelijk met dezelfde hendel de temperatuur en het volume van het water. Een kraan met twee grepen heeft vaak een meer klassieke look. Tot slot bestaan er tegenwoordig ook no-touch kranen. Door middel van beweging voor de sensor van de kraan zet je de waterstroom vanzelf in werking. Het voordeel van deze moderne keukenkraan is dat je de kraan niet hoeft aan te raken met vieze handen.
Met uittrekbare uitloop
Wil je gemakkelijk een emmer vullen of snel borden afspoelen? Dan is een kraan met een uittrekbare uitloop ideaal. Zo gemakkelijk als je de uitloop uittrekt, zo snel kun je deze ook weer terugplaatsen in de kraan. Hierdoor is dit type kraan zeer flexibel in het gebruik en maak je zelfs de meest onhandige objecten gemakkelijk schoon.

De mogelijkheden voor montage

Naast het type kraan bestaat er ook verschil in het soort montage. Wil je een kraan die uit de muur komt of uit het blad? De meeste modellen in het aanbod van Sanidirect zijn gemonteerd op het blad. Daarnaast zijn er kranen die op de wand gemonteerd worden. Wandmontage heeft als voordeel dat er meer ruimte overblijft op het werkblad. Je voorkeur van het type model kan afhangen van de beschikbare ruimte, maar natuurlijk ook van je persoonlijke voorkeur.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een mooie en functionele kraan voor de keuken? Bekijk dan de producten in onze webshop en vind de ideale keukenkraan! Bij Sanidirect heb je niet alleen een ruime keuze aan producten maar ben je altijd direct verzekerd van de laagste prijs! Daarnaast profiteer je bij Sanidirect van een snelle thuisbezorging op een door jou gekozen moment.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!