Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Bij Sanidirect vind je baduitlopen in uiteenlopende designs. Ben je op zoek naar een klassieke baduitloop? Kijk dan eens naar de kranen van Dornbracht en Axor. Voor strakke en moderne baduitlopen kan je terecht bij Grohe en Ben Sanitair. Of laat je verleiden door het luxe gevoel van een waterval baduitloop van bijvoorbeeld Grohe of Villeroy & Boch. Bekijk het assortiment hieronder en vind een baduitloop naar jouw wensen.
Lees meer

De luxe van een baduitloop

De meeste baduitlopen worden direct gemonteerd in de wand. Dit betekent dat het niet nodig is het strakke design van het bad te onderbreken met een opbouw badkraan. Met een baduitloop ontstaat er een minimalistische look en deze is dan ook erg geschikt wanneer je een gevoel van luxe wil creëren. Waterval baduitlopen geven nog eens een extra gevoel van luxe. Het water valt met een brede straal in het bad waardoor je je bijna in een spa waant!

Extra aandacht

Een aantal aspecten vragen bij het kiezen van de juiste baduitloop om wat aandacht. We hebben deze aandachtspunten op een rij gezet:

  • Bekijk goed wat jouw huidige situatie is. Heb je al een badkraan of thermostaat uitgekozen? Zorg dan dat de baduitloop te gebruiken is in combinatie met deze kraan. Natuurlijk helpen onze adviseurs hier graag bij.
  • Meet van tevoren hoeveel voorsprong nodig is zodat de waterstraal mooi in het bad terecht komt. Dit is afhankelijk van de breedte van de badrand en hoe ver het bad van de wand af staat. Er zijn veel verschillende afmetingen binnen het assortiment baduitlopen.
  • Wil je ook kunnen douchen in het bad? Dan heb je een omstelling nodig van de badkraan naar de handdouche. Wanneer deze functie niet in de kraan is geïntegreerd, kies dan uit één van de baduitlopen met omstelling.

Bekijk de producten

Voor een ruim assortiment baduitlopen ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. In de webshop vind je veel verschillende baduitlopen voor elke specifieke situatie. Bestel de juiste baduitloop in onze webshop en profiteer direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!