Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Ben je op zoek naar een mooie badkraan voor de badkamer? In het ruime aanbod van Sanidirect vind je altijd een kraan die bij jouw bad past. Niet alleen bieden wij badkranen van gerenommeerde sanitairmerken, je vindt in het assortiment ook verschillende typen badkranen met diverse functies. Nieuwsgierig? Bekijk de badkranen hieronder!
Lees meer

Diverse badkranen

Sanidirect biedt verschillende typen badkranen. Het assortiment bestaat uit:
Opbouw badkranen
Deze kraan wordt gemonteerd aan de muur waar je bad tegenaan staat en hoeft niet te worden ingebouwd, wat het monteren makkelijk maakt.
Bad- en tegelrandkranen
Dit type kranen worden geplaatst op de rand van een bad of een tegelrand en geeft jouw badkamer een stijlvolle uitstraling. Bij deze kranen moet je er op letten dat het bad over speciale kraangaten moet beschikken waarin de onderdelen van de bad- en tegelrandkranen gemonteerd kunnen worden.
Inbouw badkranen
Bij een inbouw kraan wordt de thermostaat in de muur verwerkt en zie je slechts nog de draaiknoppen en de uitloop. Hierdoor krijgt je badkamer een strakke en luxueuze look.
Vrijstaande badkranen
De vrijstaande kraan plaats je op de vloer van de badkamer naast het bad. Hierdoor ben je zeer flexibel en kun je het bad op iedere plek in de badkamer neerzetten. Bovendien geeft deze kraan een unieke uitstraling aan de ruimte.
Baduitlopen
Sanidirect biedt ook baduitlopen in verschillende vormen en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of een minimalistische baduitloop, je vindt het in het assortiment!

Bekijk de producten

Wil je jouw bad ook voorzien van een stijlvolle en functionele badkraan? Bekijk dan ons assortiment en profiteer van de scherpste prijzen. Bovendien is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!