Vijfhoek

Ben je op zoek naar een vijfhoekige douchebak? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Een vijfhoekige douchebak is een praktische oplossing voor iedere badkamer. Dit ruimtebesparend model zorgt ervoor dat het douchewater snel en geleidelijk wegstroomt in het afvoerputje. Dankzij de verhoogde rand blijft het water in de douchebak en blijft de rest van de badkamer altijd droog. De douchebakken zijn verkrijgbaar in diverse modellen. De vijfhoekige douchebak is het meest ruimtebesparend model met een strak design. Ben je benieuwd naar het assortiment vijfhoekige douchebakken? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het voordeel van een douchebak

Met een douchebak ben je verzekerd van een droge badkamer. De douchebak vangt al het douchewater op en zorgt dat de rest van de badkamer droog blijft. Combineer de douchebak met een bijpassende douchecabine, douchewand of douchegordijn en profiteer van jouw heerlijke douchesessie. Uiteraard kun je ook voor deze producten bij Sanidirect terecht.

De vijfhoekige douchebakken

De vijfhoekige douchebakken hebben meestal een breedte van 90 cm. Met dit formaat douche kun jij ondanks de beperkte ruimte in de badkamer optimaal genieten van een douchesessie. De douchebak heeft een afgehoekte zijde. Dit neemt niets weg op het gebied van douchecomfort, maar zorgt toch voor meer ruimte in de rest van de badkamer. De vijfhoekige douchebakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor kies je zelf het model uit dat past bij jouw wensen en uitsluit bij de gewenste badkamerstijl.

Bekijk de producten

Zijn de vijfhoekige douchebakken iets voor jou? Bekijk dan de producten in de webshop. Je profiteert hier altijd van een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer? Kom dan langs in een van onze winkels en ontvang het beste advies van onze adviseurs.