Onze winkels zijn gesloten, onze webshop is open en onze dienstverlening gaat door. Bekijk hier hoe wij dit doen.

Zo zorgen wij voor jouw en onze gezondheid.

Update 15 december 2020

Wij staan nog steeds voor je klaar!

Helaas zijn onze showrooms gesloten, maar we staan op allerlei manieren 24/7 voor jou klaar! Hoe dan? Lees snel verder!

Onze winkels zijn telefonisch bereikbaar!

Bij vragen of advies over sanitair kun je altijd bij ons terecht. Bel naar de dichtstbijzijnde winkel, wij helpen je graag op weg! Wij zijn telefonisch van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Winkels en telefoonnummers

Haal sanitair af in onze winkel

Wil je graag je badkamer of toiletruimte verbouwen in de komende periode? Het sanitair wat op voorraad ligt in onze winkels kun je bij ons afhalen! Neem hiervoor telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde winkel (10.00-17.00 uur).

Winkels en telefoonnummers

Plan een online adviesgesprek in

Bespreek tijdens een vrijblijvend videogesprek jouw wensen en de ideale indeling. Virtueel laten we je alle producten zien. Na afloop ontvang je een 3D tekening en het kostenplaatje via e-mail.

Plan online adviesgesprek

Onze specialist komt bij je thuis!

Tijdens een bezoek aan huis krijg je advies over de ideale indeling en er is alle tijd om jouw vragen te beantwoorden. Dankzij de meegebrachte kleurstalen, krijg jij een beter beeld van jouw droombadkamer. Uiteraard worden tijdens dit bezoek alle hygiënemaatregelen in acht genomen.

Plan advies aan huis

Shop online: profiteer van ruim 40 top deals

Shop veilig vanaf de bank jouw favoriete badkamer items bij elkaar. Bekijk onze 40 top deals: verschillende sanitair producten en accessoires, die super scherp geprijsd zijn. Wees er snel bij, op = op!

Shop online

Klantenservice telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Door de situatie met betrekking tot het coronavirus is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we telefonisch bereikbaar op maandag t/m van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kun je via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op jouw begrip en zullen er alles aan doen je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact op

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig blijft het mogelijk om badkamers in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij om alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken je voor jouw begrip. We wensen jou en iedereen om je heen fijne feestdagen en een goede gezondheid!

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,
Wim van Dijk

Directeur Sanidirect Nederland