Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Zo zorgen wij voor jouw en onze gezondheid.

Update 3 maart 2021

Yes, onze winkels zijn open op afspraak!

Gelukkig ben je weer welkom in onze winkels! Zo kun je in het echt badkamers voelen en ervaren. Maak hiervoor een afspraak, dan nemen onze adviseurs ruim de tijd om jou te helpen bij je keuze. Je bent welkom met twee personen van hetzelfde huishouden. Uiteraard nemen wij alle hygiëne maatregelen die nodig zijn:

Daarnaast kunnen wij je ook op andere manieren helpen, bijvoorbeeld wanneer je liever niet naar de winkel komt. Alle mogelijkheden hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

Maak een afspraak in de winkel

Op afspraak ben je weer welkom in onze winkel, zodat je onze badkamers en sanitair in het echt kunt bekijken. Uiteraard zorgen wij dat alle hygiënemaatregelen nauwkeurig nageleefd worden en je zonder zorgen langs kunt komen. In onze showroom is ruimte genoeg om afstand te houden!

Maak een afspraak

Onze specialist komt bij je thuis!

Tijdens een bezoek aan huis krijg je advies over de ideale indeling en er is alle tijd om jouw vragen te beantwoorden. Dankzij de meegebrachte kleurstalen, krijg jij een beter beeld van jouw droombadkamer. Uiteraard worden tijdens dit bezoek alle hygiënemaatregelen in acht genomen.

Plan advies aan huis

Plan een online adviesgesprek in

Bespreek tijdens een vrijblijvend videogesprek jouw wensen en de ideale indeling. Virtueel laten we je alle producten zien. Na afloop ontvang je een 3D tekening en het kostenplaatje via e-mail.

Plan online adviesgesprek

Onze winkels zijn telefonisch bereikbaar!

Bij vragen of advies over sanitair kun je altijd bij ons terecht tijdens onze openingstijden. Bel naar de dichtstbijzijnde winkel, wij helpen je graag op weg!

Winkels en telefoonnummers

Haal sanitair af in onze winkel

Wil je graag je badkamer of toiletruimte verbouwen in de komende periode? Het sanitair wat op voorraad ligt in onze winkels kun je bij ons afhalen! Neem hiervoor telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde winkel.

Winkels en telefoonnummers

Klantenservice telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Door de situatie met betrekking tot het coronavirus is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we telefonisch bereikbaar op maandag t/m van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kun je via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op jouw begrip en zullen er alles aan doen je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact op

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig is het mogelijk om badkamers in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij om alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken je voor jouw begrip. We wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid!

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,
Wim van Dijk

Directeur Sanidirect Nederland