Zo zorgen wij voor jouw en onze gezondheid.

Update 25 september 2021

Yes, onze winkels zijn volledig open!

Gelukkig kunnen we je weer ontvangen op de manier die je van ons gewend bent. Heb je advies nodig voor een badkamer of toilet? Maak een afspraak via onze website. Dan nemen we uitgebreid de tijd voor je! Wil je liever eerst even rondkijken? Kom spontaan bij ons langs en doe inspiratie op! Uiteraard nemen wij de hygiëne maatregelen die nodig zijn:

Daarnaast kunnen wij je ook op andere manieren helpen, bijvoorbeeld wanneer je liever niet naar de winkel komt. Alle mogelijkheden hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer welkom in onze winkels, zodat je onze badkamers en sanitair in het echt kunt bekijken. Uiteraard zorgen wij dat alle hygiënemaatregelen nauwkeurig nageleefd worden en je zonder zorgen langs kunt komen. Tip: maak een afspraak, dan weet je zeker dat wij tijd hebben om je te helpen!

Maak een afspraak

Onze specialist komt bij je thuis!

Tijdens een bezoek aan huis krijg je advies over de ideale indeling en er is alle tijd om jouw vragen te beantwoorden. Dankzij de meegebrachte kleurstalen, krijg jij een beter beeld van jouw droombadkamer. Uiteraard worden tijdens dit bezoek alle hygiënemaatregelen in acht genomen.

Plan advies aan huis

Onze winkels zijn telefonisch bereikbaar!

Bij vragen of advies over sanitair kun je altijd bij ons terecht tijdens onze openingstijden. Bel naar de dichtstbijzijnde winkel, wij helpen je graag op weg!

Winkels en telefoonnummers

Haal sanitair af in onze winkel

Wil je graag je badkamer of toiletruimte verbouwen in de komende periode? Het sanitair wat op voorraad ligt in onze winkels kun je bij ons afhalen! Neem hiervoor telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde winkel.

Winkels en telefoonnummers

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig is het mogelijk om badkamers in te meten, te leveren en te monteren. Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen die nu gelden. Zo desinfecteren zij regelmatig hun handen.

We danken je voor jouw begrip. We wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid!

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,
Wim van Dijk

Directeur Sanidirect Nederland