Onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten | lees meer

Hoe gaan we om met het Coronovirus

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers zijn voor Sanidirect het allerbelangrijkste en daarom houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Bij ieder nieuw advies vanuit het RIVM ondernemen wij direct actie.

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen voor een veilig bezoek aan onze winkels:

Gelukkig betekent dit dat je nog van harte welkom bent in al onze 24 winkels door heel Nederland. Wij nemen wel extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je zonder zorgen bij ons langs kunt komen.

Wat vragen we van jou?

  • Met maximaal 2 personen onze winkel te bezoeken
  • Heb je last van klachten die horen bij het virus, zoals hoesten, koorts, niezen en keelklachten? Stel dan je bezoek uit tot het moment dat de klachten zijn verdwenen.
  • Ook wanneer je een afspraak hebt gemaakt, kun je deze uiteraard verzetten. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende winkel. Was regelmatig je handen bij bezoek aan onze winkel.

Gepast advies op gepaste afstand

Stel je je bezoek aan de winkel liever uit? Dat begrijpen wij volledig! Daarom bieden wij vanaf nu ook een online adviesgesprek aan. Gepast advies op gepaste afstand. Waar en wanneer het jou uitkomt!

Online advies op afstand

Reguliere openingstijden

Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben. De laatste informatie hierover kan je altijd vinden op onze website bij de desbetreffende winkel.

Open op afspraak, ook buiten reguliere openingstijden

Bij Sanidirect kun je een afspraak maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Eventueel ook buiten onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende winkel.

Info en telefoonnummers winkels

Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

Heb je binnenkort een afspraak voor het inmeten, leveren of montage van je badkamer? In de meeste gevallen zal dit bezoek op een veilige manier gewoon doorgaan. Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht gehad of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook bij inmeten, leveren, monteren en service gelden er voorzorgsmaatregelen.

  • Ook inmeten, leveren en monteren gebeurt op gepast afstand van elkaar, dus minimaal 1,5 meter
  • Kom alleen in de buurt van onze medewerkers als dat echt nodig is en in dat geval met maximaal 2 personen

Tenslotte

Tenslotte willen we je bedanken voor je begrip. We wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid!

Wim van Dijk
Commercieel Directeur Sanidirect

Deze maatregelen blijven vooralsnog van kracht tot 1 juni 2020.