Yes, onze winkels zijn weer open!

Update 14 januari 2022

Gelukkig mogen we je weer in onze winkels ontvangen! Zo kun je in het echt badkamers voelen en ervaren. Maak een afspraak, dan nemen onze adviseurs ruim de tijd om jou te helpen bij je keuze. Uiteraard houden wij ons aan alle hygiënemaatregelen en is er voldoende ruimte in onze showrooms om afstand te houden. Kom je liever nog niet naar de winkel? Dan helpen we je graag op afstand. Hieronder vind je alle mogelijkheden op een rijtje.

Maak een afspraak in de winkel

Je bent gelukkig weer welkom in onze winkels! Loop gewoon binnen of plan een afspraak in. Dan nemen onze adviseurs ruim de tijd om je te helpen bij je keuze.

Plan een afspraak in de winkel

Plan een online videogesprek in

Bespreek tijdens een vrijblijvend videogesprek jouw wensen en de ideale indeling. Virtueel laten we je alle producten zien. Na afloop ontvang je een 3D tekening en het kostenplaatje via e-mail. Bel naar de winkel om een online videogesprek in te plannen.

Alle winkels

Onze winkels zijn telefonisch bereikbaar!

Bij vragen of advies over sanitair kun je altijd bij ons terecht tijdens onze openingstijden. Bel naar de dichtstbijzijnde winkel, wij helpen je graag op weg!

Winkels en telefoonnummers

Haal sanitair af in onze winkel

Wil je graag je badkamer of toiletruimte verbouwen in de komende periode? Het sanitair wat op voorraad ligt in onze winkels kun je bij ons afhalen! Neem hiervoor telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde winkel.

Winkels en telefoonnummers

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig is het mogelijk om badkamers in te meten, te leveren en te monteren. Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen die nu gelden. Zo desinfecteren zij regelmatig hun handen.

We danken je voor jouw begrip. We wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid!

Met vriendelijke groet,
Wim van Dijk

Directeur Sanidirect Nederland