Veilig en vertrouwd winkelen. Bekijk hier hoe wij omgaan met het coronavirus, lees meer

Zo zorgen wij voor jouw en onze gezondheid.

Update 15 oktober 2020

Onze winkels zijn open en we staan graag klaar om je te verwelkomen. Bij voorkeur maak je een afspraak op een dag en tijdstip dat het jou goed uitkomt, zodat je in alle rust en ruimte onze winkel kunt bezoeken. De gezondheid en veiligheid van jou als klant en onze medewerkers is namelijk onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen en ontwikkelingen vanuit het RIVM en de overheid op de voet en ondernemen meteen actie als hierom gevraagd wordt.

Lees hieronder de veiligheidsmaatregelen in onze winkels.

Door al deze aanpassingen is jouw bezoek aan onze winkel wellicht anders dan je van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor begrip.

Koopavonden

Tot nader bericht zijn onze winkels niet meer open na 20:00 uur.

Afspraak maken (ook buiten reguliere openingstijden)

Wij bieden je de mogelijkheid om een afspraak te maken op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Eventueel ook buiten onze reguliere openingstijden (tot 20.00 uur). Je kunt hiervoor eenvoudig zelf een afspraak maken op onze website of contact opnemen met een winkel naar keuze.

Afspraak maken

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kun je via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen om je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

Wij werken uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij jou langskomen om het product vakkundig te installeren. Voor hen en jouw gezondheid vragen wij om gepaste afstand te houden van minimaal 1,5 meter en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Tenslotte

We danken je voor jouw begrip. We wensen jou en iedereen in jouw omgeving een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Wim van Dijk

De maatregelen blijven vooralsnog van kracht tot nader bericht.